main logo
23933

Accident teribil în centrul Chișinăului: 2 morți. Primele imagini

Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail din Capitală.

Accident teribil în centrul Chișinăului: 2 morți. Primele imaginiFoto: Facebook.com/CarPost.MD

În urma impactului violent, două persoane și-au pierdut viața, transmite Știri.md.

Potrivit Poliției Capitalei, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive la volan, nerespectarea regulilor de circulație rutieră și iresponsabilitatea șoferilor.

În accident au fost implicate un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, un automobil "Toyota" (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, un automobil  "Dacia Logan", condus de un bărbat de 40 de ani și un automobil de model "Wolkswagen.

"Un automobil de model „Audi” deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil "Toyota" (taxi) care se deplasa pe strada Ismail. În urma impactului Audi s-a tamponat cu un automobil "Dacia Logan", ulterior tamponând un automobil "Wolkswagen" ce era parcat.

În rezultat, șoferul automobilului de model „Toyota” a decedat pe loc, la spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport, pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma traumelor șoferul automobilului Toyota a decedat pe loc, iar pasagerul său a murit la spital", anunță Poliția Capitalei.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Menționăm că inițial, matorii oculari au anunțat că 3 persoane au murit pe loc în urma accidentului, însă poliția a anunțat oficial despre decesul a 2 persoane.

Citește și: Momentul accidentului cumplit, filmat în Chișinău: 2 morți

Foto: Facebook.com/CarPost.MD

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării