main logo
2030

Accident matinal: Un microbuz s-a răsturnat pe o stradă din Capitală

Un accident s-a produs în această dimineață la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Mihai Eminescu din centrul Chișinăului.

Accident matinal: Un microbuz s-a răsturnat pe o stradă din Capitală

Impactul dintre cele trei autoturisme implicate s-ar fi produs în această dimineață în jurul orei 07:00, transmite Știri.md.

În urma accidentului automobilul de model Mitsubishi s-a ciocnit cu un microbuz care la rândul său s-a ciocnit cu un automobil de model Toyota. În urma impacrului, microbuzul s-a răsturnat în mijlocul străzii, iar șoferul care conducea Mitsubishi a intrat într-un indicator de la intersecție.

Un microbuz, în urma ciocnirii violente, s-a răsturnat în mijlocul străzii, automobilul de model Mitsubishi a intrat într-un indicator de la intersecție iar 

Din imaginile postate pe o rețea de socializare de către un martor ocular se observă că accidentul a provocat bătăi de cap și șoferilor care circulau pe străzile unde a avut loc accidentul. Aceștia au fost nevoiți să stea minute în șir blocați în ambuteiaje.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat că în urma accidentului nimeni din cei implicați nu a avut de suferit.

Veniți la fața locului, polițiștii au constatat că de vină este șoferița de 59 de ani care se afla la volanul mașinei de model Mitsubishi.

Șoferița si-a recunoscut vina, aceasta a trecut la culoarea roșie a semaforului, astfel provocând accidentul. 

Femeia riscă să fie amendată cu 1.500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării