920
0
Accident la Soroca: O elevă a fost lovită de un motociclist, care conducea fără permis
920
0

O elevă în clasa a treia Liceul „Ion Creangă” din Soroca, a fost tamponată în timp ce traversa drumul.

O elevă a fost lovită de un motociclist, care conducea fără permis.

Minora a fost transportată la spital cu fractură la picior, iar tânărul motociclist a nimerit în vizorul Poliției or, acesta nu a atins majoratul și nu deține permis de conducere, comunică Poliția.

La locului accidentului, polițiștii au stabilit că un microbuz de linie din municipiul Soroca a staționat neregulamentar pe strada Calea Bălțului, iar un grup de copii traversau strada prin fața microbuzului, în apropierea trecerii de pietoni. Din cauza microbuzului, motociclistul, nu ar fi observat copila care se grăbea să-și ajungă colegii. Tânărul care conducea fără permis, nu a reușit să frâneze la timp și a tamponat minora, scrie observatorul.md.

Poliția investighează cazul. Pentru lipsa carnetului de șofer, va fi aplicată o amendă de până la 3.000 de lei, ne-a comunicat Victor Leșan, specialist Sistematizare circulație rutieră, IP Soroca.

Poliția îndeamnă șoferii transportului public urban să staționeze doar în locurile autorizate din municipiul Soroca, iar elevii să traverseze strada la trecerile de pietoni.

Citește și
article image
Traseu blocat: Oamenii din Soroca se plâng de transportul...
0
82
article image
ANI: Două directoare de școli din Soroca riscă să fie demise
0
167
article image
Motivul pentru care o tânără nu poate avea permis de...
0
615
article image
Doi foști deputați vor lupta pentru fotoliul de primar al...
0
200