main logo
16823

Accident la Sângerei: Preotul din Copăceni și soția lui au murit

Oamenii legii au stabilit că cele două persoane care au decedat în accidentul din această seară produs la ieșirea din localitatea Bilicenii Vechi, Sângerei, s-au dovedit a fi preotul de la biserica din localitatea Copăceni, din același raion, dar și soția sa.

Accident la Sângerei: Preotul din Copăceni și soția lui au muritPreotul de la Copăceni și soția sa au decedat în accidentul de la Sângerei.

Solicitată telefonic, Lilia Harea, ofițerul de presă al IP Sângerei, a declarat pentru today.md că în tragicul accident care a avut loc miercuri, 13 decembrie, în jurul orei 17:20, la ieșirea din localitatea Bilicenii Vechi, Sângerei, au fost implicate două automobile, iar două persoane în vârstă de 60 și 53 de ani, au decedat pe loc.

„În accident au fost implicate două automobile de model Audi și Opel Vectra, iar în urma impactului dintre cele două automobile, șoferul din Opel, dar și soția sa, au decedat pe loc. Acesta s-a dovedit a fi preotul din localitatea Copăceni”, a precizat Harea.

Menționăm că la volanul celuilalt automobil implicat în accident se afla un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din municipiul Bălți.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării