main logo
12854

Accident la Orhei: Un motociclist a murit după ce s-a ciocnit cu o Skoda

Un tânăr a murit, iar un bărbat a ajuns la spital, după ce o motocicletă s-a izbit într-un automobil. Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 20:30, în apropiere de localitatea Chipirceni, din raionul Orhei.

Accident la Orhei: Un motociclist a murit după ce s-a ciocnit cu o SkodaFoto: știri.md

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către ofițerul de predă din cadrul IP Orhei, Elena Băetrău.

''Imediat la fața locului polițiștii au stabilit că, la 16 septembrie în jurul orei 20:25 un tânăr cu vârsta de 22 de ani, conducând motocicleta de model Ducatti pe Traseul R-20 ''Orhei-Rezina-Ribnița", cu direcția spre municipiul Orhei, antrenandu-se într-o manevra de depășire neregulamentară cu ignorarea cerințelor marcajului rutier (linia îngustă) continuă, a ieșit pe banda de circulație cu sens opus, ca urmare ciocnindu-se frontal cu autovehiculul de marca Skoda Fabia, la volanul căruia se afla un bărbat cu vârsta  de 59 de ani, ce se deplasa regulamentar'', a declarat Băetrău.

Din nefericire, în urma accidentului rutier, conducatorul motocicletei a decedat la fața locului, iar conducătorul automobilului a fost preluat și transportat la Spitalul Raional Orhei. 

Ambilor conducatori le-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă aceștia au consumat băuturi alcoolice.

Poliția cercetează cazul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării