main logo
2133

Accident la Cahul: Un șofer beat a tamponat doi copii și a fugit

Un șofer de 23 de ani care a urcat în stare de ebrietate la volan a tamponat doi adolescenți pe o stradă din orașul Cahul și a fugit de la fața locului.

Accident la Cahul: Un șofer beat a tamponat doi copii și a fugitFoto: Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP

Accidentul s-a produs ieri, 1 august, în jurul orei 21:00, transmite Știri.md.

Potrivit poliției, cei doi copii de 14 și 16 ani mergeau pe marginea străzii, iar la un moment dat, în plină viteză au fost loviți de un automobil.

După impact, conducătorul auto a fugit de la fața locului, lăsând tinerii traumatizați în drum, iar mașina a abandonat-o la câteva străzi de la locul impactului.

Tinerii au fost preluați de serviciile medicale cu diferite fracturi.

La scurt timp, polițiștii INSP și IP Cahul au stabilit identitatea persoanei care se afla la volanul mașinii. Acesta are 23 de ani, locuitor al satului Slobozia Mare, iar la scurt timp a fost depistat de polițiști la domiciliu.

Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 0.58 mg/l în aerul expirat. Șoferul a fost escortat la IP Cahul pentru audieri, iar la moment este documentat penal pentru că a condus un automobil în stare de ebrietate avansată, pentru comiterea unui accident rutier cu persoane traumatizate, cu părăsirea locului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării