main logo
3640

Accident grav în România: 14 moldoveni, transportați la spital

Accident grav în România. 14 moldoveni au fost răniți după ce microbozul în care se aflau s-a tamponat violent într-un alt microbuz care transporta marfă.

Accident grav în România: 14 moldoveni, transportați la spitalFoto: stirileprotv.ro

Impactul a avut loc în această dimineață între Bucureşti şi Urziceni, în zona localităţii Şindriliţa, transmite Știri.md.

Informația a fost confirmată pentru Cotidianul.md de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov, Anne Marie Ciolcă.

În total, în autoturism se aflau 18 persoane.

Potrivit presei române, moldovenii au fost transportați la mai multe spitale de urgenţă, iar unul dintre aceștia se află în stare gravă, în comă.

La faţa locului au intervenit trei ambulanţe SMURD, o autospecială de terapie intensivă SMURD, o autospecială de stingere, una pentru descarcerare şi autospecială pentru transport personal şi victime multiple.

“Echipajele medicale de la faţa locului au acordat îngrijiri medicale persoanelor care necesitau acest lucru, 14 persoane fiind transportate la spitalele de urgenţă. O singură persoană a fost încarcerată, extrasă în viaţă şi predată echipajelor medicale”, au informat reprezentanţii ISU B-IF.

Preliminar, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, traficul în zonă fiind îngreunat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării