16 mai, 2017 14:48
1 443
0
Accident grav în Capitală: Un microbuz a intrat într-un stâlp. Imagini de la fața locului
16 mai, 2017 14:48
1 443
0

Accident grav în Capitală. Un microbuz care transporta pasageri a ajuns într-un stâlp din apropierea intersecției străzii Vasile Alecsandri cu strada Grigore Ureche.

Imagini de la fața locului au fost expediate de cititorii site-ului Point.md. Din imagini se vede că unii pasageri au fost răniți, iar la fața locului a fost chemată o ambulanță.

Martorii oculari susțin că o mașină i-a tăiat calea microbuzului, iar automobilul a lovit un alt autoturism. Astfel, în accident au fost implicate trei vehicule.

Potrivit medicilor, în vehiculul care circula spre localitatea Cruglic, raionul Criuleni, erau 14 călători, iar 11 au fost internați de urgență la spital. 

La fața locului au fost direcționate cinci echipe de asistență medicală urgentă. Medicii au identificat șase pacienți cu traumatisme ale membrelor, trei pacienți cu traumatisme cranio-cerebrale și doi pacienți cu contuzii ale țesuturilor moi. Printre accidentați s-a aflat și o mamă cu un copil de 8 luni, care au fost lăsați să meargă acasă după ce au primit îngrijiri medicale.

După acordarea asistenței medicale de urgență, cei nouă adulți au fost transportați la departamentul de medicină urgentă al Institutului de Medicină Urgentă, iar mama și copilul la departamentul de medicină urgentă al Spitalului Valentin Ignatenco din Capitală.

Poliția a deschis o anchetă. Dacă leziunile persoanelor rănite vor fi apreciate ca fiind ușoare, șoferul vinovat de accident riscă şase puncte de penalizate şi amendă în mărime de 1.600 de lei. Sancțiunea poate fi mai aspră dacă rănile se vor dovedi mai severe.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter