main logo
692

Accident de muncă la Cantemir. Ce spune directorul fabricii de vinuri

Bărbatul care a decedat după ce s-a intoxicat cu gaze la o fabrică de vinuri din satul Pleșeni, Cantemir, lucra la întreprindere de aproximativ două decenii.

Accident de muncă la Cantemir. Ce spune directorul fabricii de vinuriFoto: noi.md

Acesta ar fi mers, împreună cu un coleg, să curețe fântâna de canalizare, fără a avea acordul inginerului superior, susține directorul fabricii „Imperial Vin” unde s-a produs tragedia, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Contactat de TV8.md, directorul executiv al vinăriei, Vasile Casian, a spus că nimeni nu-și poate explica cum s-a intoxicat bărbatul.

„Avea o experiență bogată de lucru. Muncea de aproximativ 20 de ani la noi. El știa tot acolo. S-a dus la fântână împreună cu un coleg, pentru că așa au considerat ei de cuviință. Exista o problemă și ei au decis singuri că o pot rezolva. Inginerul-șef îi aștepta de fapt în altă parte. Colegul său a chemat ajutor, dar a fost prea târziu. El este în șoc și nu poate explica cum s-a întâmplat totul. Încă nici noi nu am înțeles cum a fost posibil”, afirmă Vasile Casian.

Administrația întreprinderii vinicole este gata să ofere ajutor material familiei angajatului care a decedat și va suporta cheltuielile pentru înmormântare.

Amintim că un bărbat în vârstă de 63 de ani, angajat al fabricii de vinuri din satul Pleşeni, raionul Cantemir, a murit astăzi, în timp ce efectua lucrări de curăţire a sistemului de canalizare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării