295
0
Accident de autocar în Venezuela: Cel puţin 18 oameni au murit
295
0

Cel puţin 18 persoane şi-au pierdut viaţa duminică într-un accident de autocar care a avut loc într-o zonă rurală din vestul Venezuelei.

noticiasvenezuela.org

“Paisprezece decese au fost constatate la locul accidentului. Treizeci şi trei de răniţi au fost transferaţi la spitalul Villa del Rosario, unde patru dintre ei au murit”, au notat forţele de ordine într-un raport la care AFP a avut acces, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Accidentul s-a produs de dimineaţă într-o zonă rurală, pe o şosea din Zulia, stat venezuelean situat la frontiera cu Columbia.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, un pneu ar fi explodat în momentul în care autocarul rula cu “viteză excesivă”.

Martori chestionaţi de ziarul local Panorama au declarat că autocarul transporta 47 de pasageri pe scaune şi 11 în picioare.

Autocarul, care aparţinea unei companii private de transport de persoane, făcea legătura între San Cristobal, în statul vecin Tachira, şi Maracaibo, capitala statului Zulia şi al doilea oraş ca mărime din Venezuela.

Potrivit AFP, şoselele din Venezuela sunt adesea într-o stare deplorabilă din cauza faptului că nu sunt întreţinute, iar vehiculele de transport de pasageri se află într-o stare avansată de uzură.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter