main logo
499

A vrut să fumeze: Un tânăr a spart geamul unei gherete din Capitală

Disperat să fumeze, un tânăr de 25 de ani a spart o gheretă pentru a fura țigări. Hoţul a fost însă prins de polițiștii Batalionului de Reacționare Operativă.

A vrut să fumeze: Un tânăr a spart geamul unei gherete din CapitalăA vrut să fumeze: Un tânăr a spart geamul unei gherete din Capitală

Geamul tonetei a fost spart cu o piatră. Când a văzut mașina poliției a încercat să dea bir cu fugiții, însă oamenii legii l-au ajuns din urmă și l-au reținut, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

"Patrulând bulevardul Ștefan cel Mare, la intersecție cu Mihai Viteazul, la un chioșc de țigări am observat un tânăr ce deteriora geamul. La vederea noastră, persoana a încercat să fugă, dar a fost reținut nu departe de locul faptei", a spus poliţistul Evgheni Mangâr.

La fața locului a ajuns și administratorul companiei care are în gestiune ghereta. Bărbatul l-a recunoscut imediat pe suspect, deoarece acesta a activat în cadrul companiei în calitate de manager.

Potrivit conducerii, tânărul a fost concediat acum o lună, după ce ar fi adus prejudicii întreprinderii de peste 30.000 de lei. 

"Această persoană a activat în companie timp de jumătate de an, dar este plecat din companie cu o lună de zile în urmă. A cauzat pagube financiare companiei și fost dat afară din companie", a spus administratorul întreprinderii.

Suspectul spune că nu are nicio legătură cu furtul. Acesta susţine că țigările care le avea la el i-au fost oferite de un prieten. 

"Mi-au fost oferite. Acestea sunt țigările mele. Eu nu am stricat fereastra."

Tânărul riscă să fie tras la răspundere conform Codului Penal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării