main logo
1364

3.176 de morți în Moldova: Cine sunt noile 20 de victime ale virusului

Încă 20 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

3.176 de morți în Moldova: Cine sunt noile 20 de victime ale virusului

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, transmite Știri.md.

Astfel, numărul total al deceselor în R. Moldova a ajuns la 3.176.

Cea mai tânără victimă a virusului este un bărbat în vârstă de 53 de ani din raionul Briceni.

Deces 3157: Bărbat de 79 ani, din mun. Chișinău, internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabetul zaharat.

Deces 3158: Bărbat de 92 ani, din mun. Chișinău, internat la IMU. Comorbidități: angină pectorală de efort, hipertensiune arterială.

Deces 3159: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău, internată la IMU. Comorbidități: boală cardiacă.

Deces 3160: Bărbat de 69 ani, din r. Drochia, internat la SR Drochia. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă.

Deces 3161: Femeie de 70 ani, din r. Hâncești, internată la SR Hâncești. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 3162: Bărbat de 69 ani, din r. Hâncești, internat la SR Hâncești. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 3163: Femeie de 68 ani, din r. Ialoveni, internată la Spitalul Clinic MSMPS. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă.

Deces 3164: Bărbat de 53 ani, din r. Briceni, internat la SR Briceni. Comorbidități: insuficiență renală cronică, diabet zaharat.

Deces 3165: Femeie de 63 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: angină pectorală de efort, hipertensiune arterială, diabet zaharat, cardiopatie mixtă.

Deces 3166: Femeie de 66 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: angină pectorală de efort, hipertensiune arterială, obezitate cardiopatie mixtă.

Deces 3167: Bărbat de 60 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate cardiopatie mixtă.

Deces 3168: Femeie de 71 ani, din r. Călărași, internată la SR Călărași. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală de efort.

Deces 3169: Femeie de 59 ani, din r. Dubăsari, transferată de la Spitalul Clinic MSMPS, la SCR.  Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3170: Bărbat de 63 ani, din mun. Chișinău, internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 3171: Bărbat de 70 ani, din mun. Chișinău, internat la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 3172: Femeie de 72 ani, din mun. Chișinău, internată la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 3173: Bărbat de 64 ani, din r. Sângerei, internată la SCR. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 3174:  Bărbat de 63 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, pielonefrită cronică.

Deces 3175: Cu profund regret, MSMPS informează despre trecerea la cele veșnice a dlui Vitalie Ene, care activa în calitate de medic stomatolog la Centrul de plasament pentru persoane vârstnice și persoane cu dizabilități din municipiul Chișinău. Dl Vitalie Ene a fost internat la Spitalul Clinic Republican, pe data de 28 decembrie 2020.  Adresăm sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Deces 3176: Exprimăm sincere condoaleanțe și compasiune familiei, apropiaților și colegilor în legătură cu încetarea din viață a dnei Vera Cenușă, angajată în calitate de laborantă la Centrul medical de diagnostic „Euromed”. Dna Vera Cenușă a fost internată la Spitalul Clinic Republican, pe data de 16 decembrie 2020. Suntem alături de familia îndurerată. 

Până la ora actuală, 67 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Amintim că la data de 15 decembrie în R. Moldova au fost înregistrat ultimul anti-record de persoane decedateAtunci autoritățile raportau 27 morți în doar 24 de ore.

Precizăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus în R. Moldova a ajuns la 150.138 de cazuri.

Știri.md amintește că Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a declarat că Republica Moldova revine la starea de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul țării în perioada 30 noiembrie 2020-15 ianuarie 2021, ca urmare a Codului roșu de COVID-19 la nivel național.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării