main logo
442

25 de persoane din Capitală, amendate pentru încălcarea ordinii publice

25 de persoane din sectorul Ciocana al Capitalei au primit amenzi în total de 14.850 de lei pentru încălcarea ordinii publice în curțile blocurilor locative.

25 de persoane din Capitală, amendate pentru încălcarea ordinii publice25 de persoane din Capitală, amendate pentru încălcarea ordinii publice

Totodată forţele de ordine au documentat 7 puncte comerciale unde se comercializau băuturi alcoolice fără înregistrare legală, în lipsa actelor de proveniență, transmite Știri.md.  

În rezultat, poliţiştii au ridicat în total 238 de sticle de produse alcoolice în asortiment, 330 de litri de vin, 45 de pachete de țigări fără acte de proveniență și de o calitate dubioasă.

Toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor.

În acest context agenţii economici riscă amendă în mărime de până la 15.000 lei, iar instituţiile competente în domeniul alimentaţiei publice vor fi sesizate pentru luare de atitudine conform legislaţiei în vigoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării