main logo
12692

Versiunea actualizată a Point Map, disponibilă pe Android și iOS

Aplicația Point Map, cea mai detaliată hartă a Moldovei, a fost actualizată! Acum, utilizatorii dispozitivelor Android și iOS se pot bucura de opțiunile îmbunătățite și funcționalitatea mai simplă, mai convenabilă și mai practică a aplicației.

Versiunea actualizată a Point Map, disponibilă pe Android și iOS

Actualizarea principală a aplicației Point Map se referă la bara de navigare, unde acum puteți vedea două opțiuni separate: transportul personal și transportul public. Opțiunea „Locația mea" a fost mutată de pe bara de navigare pe ecran, acum va fi localizată în colțul din dreapta de jos.

În plus, atunci când specificați marcatorul locației dvs., apare o fereastră pop-up actualizată, care oferă trei opțiuni la alegere: puteți împărtăși locația, puteți vedea transportul public disponibil sau vă puteți construi traseul cu automobilul.

Pentru a vedea traseul transportului public de la locația specificată până la punctul unde aveți nevoie, după ce faceți clic pe meniul transportului public, mergeți la bara „De la locația mea". 

În lista apărută, selectați numărul transportului, făcând clic pe acesta, și pe hartă va apărea itinerarul detaliat! De asemenea, puteți seta marcatorul de locație prin secțiunea „Locații", introducând adresa dvs. sau selectând un punct de pe hartă.

Pentru a vedea tot transportul public care trece prin punctul, locul sau adresa dorită - accesați meniul „Toate rutele". Veți vedea o listă completă a transportului indiferent de locația dvs.

Reamintim, aplicația Point Map poate fi descărcată gratuit de pe Play Market pentru Android, și din AppStore pentru iOS.

tel: +373 60399994 

e-mail: info@map.point.md 

Point! Here&Now!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării