main logo
476

Un laptop Apple îți vorbește și primul lui cuvânt e: săracule

În plin avânt al Black Friday, Apple a lansat un nou MacBook. Și, odată cu el, o nouă tendință.

Un laptop Apple îți vorbește și primul lui cuvânt e: săracule

Probabil că nu crezi asta, dar ecranele de 16 inci, într-un an, vor fi peste tot. Vor fi lăudate ca un standard descoperit de toți, după acest MacBook. Și, dat fiind că e un produs Apple, în cea mai bună „formă” a lui costă mai mult decât o mașină, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Apple MacBook Pro de 16 inci a fost prezentat, în sfârșit. N-a fost mare gălăgie, n-a fost un eveniment simandicos, doar a fost lansat și e scos la vânzare. Pornește de la 2.400 de dolari și pentru a doua oară (sau a treia?) Apple susține că a creat o tastatură care chiar rezistă. Vom afla curând.

Cât de scump poate fi un laptop Apple? Cât o mașină scump

Cu un procesor Intel Core i9 cu Turbo Boost până la 5 GHz (frecvență de bază de 2,4 GHz), 64 GB memorie RAM la 2.666 MHz DDR4, AMD Radeon Pro 5500M cu 8 GB memorie GDRR6 și 8 TB stocare pe SSD ajunge la 6.100 de dolari. Da. Șase mii o sută de dolari.

Am caracterizat acest laptop Apple așa cum am făcut-o în titlu ca o trimitere la anunțul din vară: un computer Apple de 35.000 de dolari în cea mai bună configurație. Și prețul de bază de 6.000 de dolari. Încă n-a fost lansat.

Odată cu MacBook Pro de 16 inci, Apple renunță la modelul de 15 inci. Astfel, rămân MacBook Air (13 inci), cel de 13 inci MacBook Pro și cel de acum.

În versiunea de bază, noul laptop Apple are un Intel Core i7 la 2,6 GHz, 16 GB memorie RAM, AMD Radeon Pro 5300M cu 4GB memorie GDDR6, 512 GB stocare pe SSD și un ecran Retina de 500 niți ca luminozitate. 

În oricare dintre configurații, are patru porturi Thunderbolt 3, o mufă de căști, Touch Bar și Touch ID și un trackpad cu Force Touch.

Legat de ce ziceam mai sus, cu tendința, laptopurile cu Windows din prezent au următoarele diagonale: 13,3, 14, 15,6, 17, 17,3 inci. 

Cele mai întâlnite sunt de 13,3 inci și 15,6 inci. E un loc excelent, dat fiind că producătorii au redus marginile considerabil, de un laptop de 16 inci. O să vină multe în 2020.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării