main logo
620

Top 10 cele mai rapide smartphone-uri până apare Note 20 în magazine

A ajuns online cel mai nou top 10 cu cele mai rapide smartphone-uri ale momentului. Vine, însă, toamna cu noi lansări.

Top 10 cele mai rapide smartphone-uri până apare Note 20 în magazineFoto: Playtech.ro

Cei de la AnTuTu, creatorii popularului benchmark, și-au făcut obiceiul de a publica la începutul fiecărei luni un clasament cu cele mai performante terminale de pe piață, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

Este important de reținut că în acest top nu intră decât aparate care există pe piață și pot fi achiziționate cu configurația testată.

Cu alte cuvinte, aici nu vorbim de prototipuri sau alte gadgeturi futuriste. Iar Samsung Note 20 abia a fost anunțat. Abia spre finalul lunii ajunge la primii utilizatori.

În cea mai recentă ediție a top 10 cele mai rapide telefoane, lista nu include branduri populare din România sau din Europa. Dacă nu monitorizezi atent piața de mobile, s-ar putea să nu fi auzit de niciunul dintre acești creatori de smartphone-uri. Toți vin din China.

Majoritatea telefoanelor de top de la ora actuală utilizează sub carcasă un Snapdragon 865 de la Qualcomm. Acesta este cel mai rapid SoC al momentului, dar poate genera rezultate diferite de la un telefon la altul în funcție de optimizările fiecărui producător, de particularitățile de overclocking sau de soluția de răcire.

În mod previzibil, performanța brută nu ar trebui să fie singurul motiv de achiziție pentru un smartphone în 2020, dar dacă te gândești să te joci pe mobil, acest detaliu s-ar putea să conteze.

Cel mai nou top 10 cu cele mai rapide telefoane ale momentului include aparate testate în perioada 1 iulie 2020 – 31 iulie 2020. Telefoanele testate au cel puțin 8GB RAM, în timp ce marea majoritate au făcut deja tranziția la 12GB RAM.

Pe Primul loc în top se află câteva gadgeturi de la Oppo, este vorba de Find X2 Pro și Find X2. Acestea sunt ocupantele primelor două poziții din top, urmate îndeaproape de Redmi K30 Pro și Xiaomi Mi 10 Pro. 

Primele patru aparate au depășit pragul psihologic de 600.000 de puncte în cea mai recentă versiune a benchmark-ului AnTuTu. Urmează în ordine iQOO Neo 3, Oppo Ace2, Vivo X50 Pro+ și Realme X50 Pro. Pe ultimele două poziții din clasament găsești Meizu 17 Pro și iQOO 3.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării