13 ianuarie, 16:08
154
0

Telegram a depășit pragul de 500 de milioane de utilizatori activi

13 ianuarie, 16:08
154
0

Rețeaua de mesagerie Telegram, dezvoltată de Pavel Durov, a anunțat miercuri, 13 ianuarie, că numărul de utilizatori activi lunar a depășit cifra de 500 de milioane, după ce doar în ultimele 72 de ore s-au alăturat 25 de milioane de abonați noi.

Telegram a depășit pragul de 500 de milioane de utilizatori activi

Utilizatorii și-au îndreptat interesul către aplicația de mesagerie criptată după ce acum câteva zile WhatsApp a făcut modificări controversate a politicii de confidențialitate, transmite Știri.md cu referire la cotidianul.md

Drept urmare, în doar trei zile, Telegram a înregistrat aproximativ 25 de milioane de utilizatori noi, potrivit fondatorului Pavel Durov.

„În prima săptămână a lunii ianuarie, Telegram a depășit cifra de 500 de milioane de utilizatori activi lunar. După aceea, a continuat să crească: 25 de milioane de utilizatori noi s-au alăturat Telegram numai în ultimele 72 de ore. Acești noi utilizatori au venit din întreaga lume 38% din Asia, 27% din Europa, 21% din America Latină și 8% din MENA. Aceasta este o creștere semnificativă față de anul trecut, când 1,5 milioane de utilizatori noi s-au înscris în fiecare zi. Am înregistrat creșteri de descărcări înainte, de-a lungul istoriei noastre de 7 ani de protejare a confidențialității utilizatorilor. Dar această dată este diferită ”, a declarat Durov pe canalul său Telegram.

Milioane de utilizatori ai rețelelor de socializare din întreaga lume au ales să migreze către alte reșele de socializare, în special către Telegram și Signal, după ce Twitter, Facebook, Instagram și Youtube au blocat conturile președintelui în exercițiu al SUA, Donald Trump.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter