main logo
705

Soluția găsită de Samsung ca să scape de ecranele cu breton

Samsung are în plan o soluție aproape ideală prin care să te scape de ecranele cu breton sau perforate. Camera de selfie ar suferi însă o modificare radicală pe care va trebui să o accepți ca atare.

Soluția găsită de Samsung ca să scape de ecranele cu breton

Telefoanele s-au schimbat foarte mult în ultimii trei ani, într-un ritm mai accelerat ca niciodată. Nu doar că această competiție dintre companii te bulversează și-ți golește buzunarele din cauza prețurilor, dar nici nu mai știi care ar fi ecranul ideal pe un telefon, transmite Ştiri.md cu referire la playtech.ro

Totul a început în momentul în care Apple a lansat pe piață primul telefon al cărui design ieșea din tiparele obișnuite – crestătura de pe iPhone X. Era ciudat și multă lume încă îl detestă, dar companiile care fac telefoane cu Android s-au grăbit să obțină și ele licență pentru utilizarea noului design.

Samsung a rezistat tentației, fie din aroganță, fie pentru că avea planuri mai bune. Nu a oferit ceva incredibil, dar a dovedit că putea da clienților telefoane cu ecrane mai mari, fără să le ciopârțească și să le dea o falsă impresie că au un ecran imens.

Așteptarea a luat sfârșit, pentru că Samsung ar putea, în sfârșit, să ofere ceva inovator și să te scape și de breton și ecranul perforat, pe care-l vei admira, totuși, pe Samsung Galaxy S10. De fapt, tot sud-coreenii sunt cei care au venit primii cu ideea camerei de selfie integrată în colțul ecranului. Mie mi se pare genială.

În viitorul apropiat, Samsung ar putea să renunțe și la acest model și să scoată complet camera frontală, ca să nu te mai streseze nici pe tine și nici pe designeri și să ofere un ecran cu adevărat edge-to-edge.

Nu te întrista. Setea ta de selfie-uri va fi satisfăcută, pentru că Samsung ar putea să integreze camera frontală în acel stylus specific gamei Galaxy Note.

Cel puțin, așa arată în schițele unui brevet al Samsung. Cu alte cuvinte, când vei dori să-ți faci un selfie, scoți S Pen și-l folosește. Sună bizar, dar avantajul ar fi că, de vreme ce nu mai trebuie înghesuită într-un spațiu mic, Samsung ar putea să-ți ofere o cameră mai bună, cu senzor mai mare, cu obiectiv mai bun. E, totuși, o idee care merită încercată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării