main logo
469

Snapchat îți pune seriale în aplicație pentru că asta crede că vrei

Snap Inc, compania care conduce Snapchat, a anunțat că va lansa noi seriale în toamnă și acestea vor putea fi urmărite în aplicație.

Snapchat îți pune seriale în aplicație pentru că asta crede că vrei

Compania a încheiat parteneriate cu companii de producție de la Hollywood și cu scenariști pentru a crea seriale care să atragă noi utilizatori. Astfel, compania crede că tu vei fi interesat să vezi seriale în bucăți a câte cinci minute, relatează Știri.md cu referire la playtech.ro.

Acțiunile Snap au scăzut cu 52% de la începutul anului pe măsură ce Snapchat s-a chinuit să atragă noi utilizatori, în timp rivali precum Facebook și Instagram introduc opțiuni asemănătoare Snapchat în propriile aplicații.

Noile show-uri vor avea noi episoade zilnic și utilizatorii platformei vor putea vedea chiar și un documentar numit „Growing Up is a Drag”, ce spune povestea unor adolescenți transexuali și este produs de Bunim/Murray, compania de producție din spatele reality show-ului de succes „Keeping Up with the Kardashians”.

Episodele vor fi realizate special cu gândut că sunt consumate pe smartphone și sunt scurte (nu mai mult de cinci minute) și fiecare show va avea o pagină proprie pentru ca utilizatorii să găsească ușor episoadele. De asemenea, fiecare episod va conține un clip de publicitate de șase secunde ce nu poate fi sărit de utilizatori.

Snap vrea ca Snapchat să ajungă la profitabilitate, iar Evan Spiegel, șeful companiei, vrea ca acest lucru să se întâmple în anul 2019, atrăgând utilizatori mai în vârstă și printr-un reesign al aplicației de Android pentru a funcționa mai bine pe piețele emergente.

Michael Nathanson, analist al MoffettNathanson, a spus că Snap nu va avea ajunge la profit și estimează că anul viitor compania va pierde mai mult de 1,5 miliarde de dolari. După acest anunț, acțiunile companiei au scăzut cu aproape 3%. De asemenea, compania are probleme în a ține și managerii de rang înalt, iar în septembrie Imran Khan, Chief Strategy Officer al Snapchat, a anunțat că va pleca din cadrul companiei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării