main logo
428

Smartphone-ul indestructibil. Gadgetul perfect pentru cei pasionaţi de aventuri în aer liber

Smartphone-urile moderne sunt din ce în ce mai sensibile la acţiunea factorilor externi. Chiar dacă unele modele sunt rezistente la apă, niciodată până acum nu a fost vorba de scufundări de lungă durată

Gadgetul perfect pentru cei pasionaţi de aventuri în aer liberGadgetul perfect pentru cei pasionaţi de aventuri în aer liber.

Se pare că acum a fost conceput gadgetul perfect pentru cei pasionaţi de aventuri în aer liber, scrie canal3.md.

La „Mobile World Congres” de la Barcelona a fost expus Land Rover Explorer. Acesta are un display cu diagonală de 5 inci, cu protecţie instalată din fabrică. Terminalul beneficiază de certificare IP68 pentru rezistenţă la praf şi apă. Mai mult, rezistă la căzături pe ciment de la o înălţime de 1,8 metri.  

Spre deosebire de alte modele cu acelaşi grad de protecţie, Land Rover Explore a fost testat şi pentru scufundări în apă sărată. La fel, telefonul poate fi controlat cu mănuşi sau cu degetele ude. Printre alte caracteristici se numără 4 gigabiţi de memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 gigabiți, cameră principală de 16 megapixeli şi baterie de 4.000 miliamperi pe oră.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării