main logo
12076

Secret rușinos! Ce fac femeile din India cu telefoanele vechi de la Nokia

Un sondaj realizat de publicaţia online indiană Agents of Ishq a dat nişte rezultate surprinzătoare.

Un sondaj realizat de publicaţia online indiană Agents of Ishq, în care le-a întrebat pe femei ce dispozitive folosesc pentru a se masturba, a dat nişte rezultate surprinzătoare. De mai multe ori în răspunsurile oferite de cititoare au apărut telefoanele Nokia vechi, folosite pe post de vibratoare, scrie go4it.ro.

Potrivit publicaţiei Quartz, acest lucru se întâmplă deoarece jucăriile sexuale sunt încă un subiect tabu în India şi nu sunt uşor de procurat.

„În piaţa de smartphone-uri cu cea mai rapidă creştere, telefonul standard Nokia rămâne relevant - ca vibrator”, notează Quartz.

Probabil doamnele şi domnişoarele din India s-au bucurat când a fost lansată versiunea 2017 a celebrului model Nokia 3310. Dispozitivul costă în jur de 50 de dolari şi, pe lângă vibraţii, oferă şi o versiune modernă a celebrului joc Snake.

 Deşi masturbarea este un subiect delicat când vine vorba de femei în India, sondajul arată că 32% dintre participante fac acest lucru în fiecare zi.

Telefoanele Nokia vechi sunt foarte populare şi în rândul traficanţilor de droguri, deoarece aceştia cred că sunt mai greu de interceptat. Astfel, foarte mulţi dintre dealeri folosesc modelul Nokia 8210.

 Telefonul nu dispune de NFC, Bluetooth, Wi-Fi sau GPS, urmărirea lui fiind mai dificilă. „Guvernul poate utiliza acum conexiunile Wi-Fi şi Bluetooth pentru a accesa informaţii din telefon şi se pare că pot asculta telefoanele mult mai uşor decât înainte. Toţi dealerii pe care îi cunosc folosesc telefoane vechi, iar Nokia 820 este cel pe care toată lumea şi-l doreşte deoarece este mic, iar bateria ţine mult”, a declarat un dealer, numit „K2”, pentru Vice.

Potrivit acestuia, mulţi traficanţi sunt dispuşi să ofere droguri la schimb pentru acest model Nokia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării