main logo
443

Samsung se pregătește să lanseze un smartwatch cu Android

Samsung Gear S4 va fi următorul smartwatch creat de producător, iar acesta ar putea să mizeze pe Android în defavoarea Tizen, conform zvonurilor.

Samsung se pregătește să lanseze un smartwatch cu Android

Samsung Gear S4, cunoscut sub numele de cod Galileo, va fi disponibil în două variante, iar mai important ar fi faptul că acesta ar putea fi redenumit în Galaxy Watch, având în vedere că sud-coreenii au înregistrat această marcă. Brățările de fitness, de asemenea, ar putea deveni Galaxy Fit, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Cele mai noi informații despre ceas vin de la Ice Universe, cunoscut pentru leak-urile sale. Conform acestuia, Samsung lucrează la un smartwatch bazat pe Google Wear OS, cunoscut anterior ca Android Wear. 

Aceasta ar fi o oarecare premieră pentru Samsung, având în vedere că purtabilele au fost lansate cu Tizen. Excepție fac 2014 Gear Live și originalul Galaxy Gear, care însă a primit un update către Tizen.

Informațiile inițiale au venit de pe platforma chineză Weibo și nu oferă o idee clară cu privire la intențiile Samsung. 

Aceștia ar putea face tranziția completă către Android sau ar putea lansa un smartwatch distinct bazat pe acest sistem, însă momentan nu știm care este varianta adoptată.

Ice Universe, însă, spune că Samsung și Google lucrează la un ”ceas flagship cu Android Wear”, care ar trebui să fie lansat în a doua parte a lui 2018. Acesta confirmă că Gear S4 va adopta numele Galaxy Watch.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării