main logo
446

Samsung Galaxy Note 9 va avea o variantă cu performanțe mai bune

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui să se lanseze spre finalul verii, iar până atunci continuăm să aflăm o mulțime de noi vești despre el.

Samsung Galaxy Note 9 va avea o variantă cu performanțe mai bune

Samsung Galaxy Note 9 este smartphone-ul pe care sud-coreenii îl vor lansa undeva în luna august și prin intermediul căruia își vor asigura vânzările până la început de 2019, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Flagship-urile companiei au, de ceva vreme, configurații diferite prin prima procesorului, iar asta duce și la mici diferențe de performanță, poate însă insesizabile în folosirea de zi cu zi. 

Samsung mizează pe procesoare de producție proprie, din gama Exynos, dar și pe procesoare Snapdragon, furnizate de Qualcomm. Telefoanele sunt distribuite cu procesoare de un anumit fel în diverse regiuni ale lumii; România, spre exemplu, primește telefoane cu Exynos.

Situația rămâne similară în cazul lui Samsung Galaxy Note 9. Acum ceva vreme, acesta apărea într-un test de benchmark cu procesorul Snapdragon 845. 

Cea mai nouă apariție pe Geekbench a telefonului aduce, însă, un procesor Exynos 9810. Similar cu cel din varianta Snapdragon, telefonul are Android 8.1 Oreo și 6 GB de memorie RAM.

Rezultatele testelor de benchmark arată că performanța procesoarelor Exynos e mai bună decât cea a procesoarelor Snapdragon. 

Acestea obțin 2.737 de puncte în single-core, față de 2.190. La performanța multi-core, diferența e ceva mai mică: 9.064 de puncte pentru Exynos și 8.806 puncte pentru Snapdragon.

samsung galaxy note 9 benchmark

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării