main logo
1166

Samsung Galaxy Note 10 vine cu o premieră mondială care te va uimi

Samsung Galaxy Note 10 va fi următorul flagship al companiei și ar putea fi un smartphone revoluționar.

Samsung Galaxy Note 10 vine cu o premieră mondială care te va uimi

În lumea telefoanelor mobile de astăzi foarte puține lucruri ne mai surprind în momentul lansării oficiale al unui telefon, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

Informații apar pe internet de la angajați din fabrici, de la surse din interiorul companiilor, de la retailerii care urmează să vândă produsele și așa mai departe.

Mai este mult până în august când vom vedea noul Note 10, dar asta nu înseamnă că nu există zvonuri, informații scurse pe internet despre smartphone.

Așa că cei de la DBS Designing au pus zvonurile cap la cap și au creat randări ale viitorului telefon Samsung Galaxy Note 10, iar rezultatul este unul impresionant.

În primul rând, vedem că pe spate numărul camerelor a ajuns la patru. Note10 ar avea același sistem de camere de la S10 Plus (senzor wide 12 MP, unul de 16 MP ultrawide și altul tot de 12 MP telefoto) plus un alt senzor pentru detectarea profunzimii de câmp dintr-o imagine.

Cea mai interesantă funcție pe care am putea să o vedem pe Note 10 este camera de selfie ce a fost mutată în stylusul S-Pen. Da, pentru a face loc unui ecran pe toată suprafața (și fără perforație), Samsung ar muta sistemul de cameră frontal în stylus.

Este o idee drăguță, dar cel mai probabil nu vom vedea așa ceva în produsul de la rafturi. În primul rând, este greu să-ți dai seama cum va funcționa asta. Cum vor fi alimentate camerele și cum se va face transferul de date de pe stylus pe telefon. Compania a adăugat bluetooth în S-Pen-ul de pe Note 9, dar nu știu cum va funcționa pentru fotografii.

Și chiar dacă inginerii Samsung ar trece peste aceste provocări, mie greu să-mi imaginez oamenii cu „pixul” din telefon făcându-și poze.

În altă ordine de idei, Samsung Galaxy Note 10 ar avea și un ecran mai mare decât Galaxy S10 Plus și ar putea ajunge la 6,5 inci sau chiar 6,7 inci.

Zilele trecute a mai apărut un zvon pe care l-ai vrea confirmat. Samsung Galaxy Note 10 ar urma să fie lansat și într-o versiune mai mică, un fel de Galaxy Note 10e. Ca dimensiuni, ar fi similar modelului Samsung Galaxy S10 standard. Sigur, ar avea un S Pen, același ansamblu de camere foto  și un hardware foarte bun, cu acel ecran HDR10+.

Mai e cale lungă până în august și te ținem la curent cu ce alte informații mai apar despre Note 10.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării