main logo
608

Samsung aduce dulapul care îţi va permite să scapi de spălatul hainelor

Lansată iniţial în Coreea de Sud, cea mai recentă inovaţie de la Samsung este special gândită pentru a uşura munca domestică, folosind aer şi aburi puternici pentru a îndepărta praful şi germenii.

Samsung aduce dulapul care îţi va permite să scapi de spălatul hainelor

Odată ce o piesă de îmbrăcăminte este agăţată în interiorul lui Air Dresser, utilizatorul poate iniţia ciclul, aşteptând ca sistemul să îşi desfăşoare cursul: Jet Air and Air Hangers eliberează un aer puternic pentru a elimina praful impregnat în ţesătură, cu un zgomot minim, astfel încât poate fi folosit oriunde în casă, inclusiv în dormitor, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Apoi, JetSteam igienizează hainele pentru a înlătura bacteriile, viruşii şi alergenii. Infuzând adânc în ţesătură aburi cu temperatură ridicată, JetSteam este perfect pentru sterilizarea de rutină a hainelor şi a altor obiecte de uz casnic, precum lenjeria şi jucăriile din material delicat. 

AirDresser foloseşte funcţia de dezodorizare pentru a reîmprospăta hainele, descompunând particulele care provoacă mirosurile neplăcute cauzate de transpiraţie, tutun şi diverse alimente. 

Tehnologia Self Clean dezumidifică, igienizează şi dezodorizează interiorul AirDresser fără a fi nevoie de detergenţi duri, doar prin curăţarea ce îmbină căldura, aerul şi aburii. 

Acesta avertizează utilizatorii ori de câte ori are nevoie de curăţare, la fiecare 40 de cicluri. 

Util şi pentru materiale delicate Aparatul asigură o îngrijire delicată hainelor, crescând durata de viaţă a acestora, pentru că hainele vor fi spălate în acest fel mai rar, prevenind astfel deteriorarea ţesăturilor. 

Funţia Heatpump Drying usucă hainele la temperatură scăzută, reducând la minimum deteriorarea provocată de căldură. 

Cu funcţia Wrinkle Care, AirDresser netezeşte cutele fără să fie nevoie de călcare, folosind o combinaţie de aburi şi aer care relaxează ţesăturile. 

El poate netezi materiale delicate, precum blana, care necesită de obicei servicii profesionale. Ciclul de îngrijire a blănurilor dezumidifică 90% din umiditatea prinsă în blană, mărindu-i volumul cu 78%, ajutând la menţinerea stării iniţiale, prelungindu-i astfel durata de viaţă. 

În AirDresser pot fi curăţate articole din blană, inclusiv paltoane şi şaluri, păstrându-le textura şi culoarea iniţială pentru mai mult timp. 

Air Dresser asigură condiţii optime chiar şi pentru hainele din exterior. Funcţia de dezumidificare atrage aerul din cameră şi extrage umiditatea din acesta. 

Cu funcţiile AI pe care le oferă SmartThings, te poţi bucura de o mai bună îngrijire a îmbrăcămintei şi de o întreţinere mai uşoară. 

Home Care Wizard identifică problemele şi identifică un serviciu de depanare, în timp ce My Closet stochează detalii despre hainele tale şi sugerează dacă şi când ar trebui să le cureţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării