11 ianuarie, 18:58
0
516

Samsung a prezentat noua tehnologie Microled

11 ianuarie, 18:58
0
516

Samsung a arătat la CES o nouă tehnologie pentru televizoare, Microled.

Samsung a prezentat noua tehnologie Microled

Contrast mai bun, mai multă lumină plus rezoluție excelentă pentru televizoare care, de altfel, sunt destul de mari, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Cea mai mică diagonală este de 89 de inch, varianta de mijloc are 101”.

Cel mai scump TV este de 110”. Cât de scump? Ținând cont că ultima generație se vindea cu aproape 90.000 de dolari, mă aștept ca modelul 2022 să fie tot pe acolo.

Clar nu este un televizor pentru toată lumea, dar mă aștept ca această tehnologie să se ieftinească rapid, așa cum s-a întâmplat și cu OLED.

Contrast mai bun, mai multă lumină plus rezoluție excelentă pentru televizoare care, de altfel, sunt destul de mari, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Cea mai mică diagonală este de 89 de inch, varianta de mijloc are 101”.

Cel mai scump TV este de 110”. Cât de scump? Ținând cont că ultima generație se vindea cu aproape 90.000 de dolari, mă aștept ca modelul 2022 să fie tot pe acolo.

Clar nu este un televizor pentru toată lumea, dar mă aștept ca această tehnologie să se ieftinească rapid, așa cum s-a întâmplat și cu OLED.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate

Loading...

14 ianuarie, 17:30
0
630

Samsung prezintă noile tehnologii CES 2022 Ⓟ

14 ianuarie, 17:30
0
630

În cadrul celui mai prestigios eveniment anual de prezentare a noilor tehnologii pe piața mondială CES 2022, compania Samsung a lansat o serie de produse care vin să ofere utilizatorilor noi senzații de interacțiune cu tehnica computerizată. În acest articol vă relatăm despre noile comori lansate de Samsung în anul 2022.

Călătoriile au devenit o tradiție pentru mulți oameni care preferă să se adune în companii mari și să evadeze din urbile monotone. Dacă faceți parte din această categorie, atunci Samsung vă propune un produs inedit care va colora rutina întâlnirilor în aer liber sau la vreo vilă din afara orașului. Este vorba despre ecranul portabil The Freestyle.

The Freestyle este prima tehnologie în lume implementată de Samsung care îți oferă o experiență de vizualizare a conținuturilor de divertisment (video și audio) oricând și oriunde într-un format compact.

830 de grame care îți înlocuiesc un cinematograf

The Freestyle reprezintă o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. The Freestyle cântărește doar 830 de grame, permițând ca orice spațiu neted (de exemplu, un perete) să poată fi transformat cu ușurință într-un ecran cu capacități maxime. Spre deosebire de videoproiectoarele cunoscute de noi, sub formă de „cutie” grea și cu câteva cabluri, care necesită fie o priză prin apropiere sau un laptop compatibil, Freestyle te absolvă de aceste probleme. El este construit pe un suport flexibil care îți permite rotirea acestuia până la 180 de grade, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate fără a fi necesar un ecran separat (de exemplu, un laptop).

Vizionare fără distorsiuni video și audio

Acest dispozitiv a fost înzestrat cu funcții de ultimă generație. Astfel, caracteristicile permit dispozitivului să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inchi (254 de centimetri) în dimensiune oferind de fiecare dată o imagine geometrică clară.

Dacă am vorbit acum despre imagine, a venit timpul să explorăm și sunetul. La bordul dispozitivului găsim un radiator dublu care creează un bas clar și profund, fără distorsiuni, iar capacitatea sa de a reda sunetul la 360 de grade le permite utilizatorilor să audă cea mai depărtată șoaptă.

Dacă nu folosești ecranul portabil pentru vizionarea videoclipurilor, atunci îl poți folosi ca pe o boxă inteligentă care analizează muzica pentru a asocia și proiecta efecte vizuale pe perete sau podea. Cu alte cuvinte, boxa oferă culori pieselor pe care le asculți.

The Freestyle se încarcă prin USB sau de la priză

În ceea ce privește alimentarea, The Freestyle se încarcă prin USB Type C, astfel încât utilizatorii să-l poată lua cu ei oriunde, indiferent dacă sunt în mișcare, într-o excursie în camping sau în alte locuri. Totodată, The Freestyle este este primul ecran portabil care funcționează când este conectat la o priză standard E26.

Smart TV la tine în buzunar

Cu The Freestyle te poți bucura nelimitat de funcțiile unui Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung. Poți privi meciurile de fotbal, serialele preferate de pe Netflix și, de asemenea, poți partaja ecranul smartphone-ului tău pe ecranul portabil.

În prezent, precomanda online este valabilă doar pe piața din SUA, iar în următoarele luni va fi extinsă în toate țările.

A doua noutate de la CES 2022 ține de lansarea noii game de televizoare (MICRO LED, Neo QLED și Lifestyle), unde utilizatorul va avea posibilitatea să aleagă din mai multe opțiuni de dimensiune a ecranului, accesorii personalizate și cu o calitate a imaginii de ultimă generație. În acest sens, ecranele din 2022 aduc la viață viziunea Screens Everywhere, Screens for all datorită imaginilor realiste, a sunetului imersiv și a experiențelor hiperpersonalizate.

MICRO LED

MICRO LED oferă cea mai bună calitate a imaginii datorită celor 25 de milioane de LED-uri de dimensiuni micrometrice care produc în mod individual lumină și culoare. Modelele MICRO LED arată fiecare detaliu dintr-o scenă, oferind cel mai bun control cu peste un milion de trepte de luminozitate și niveluri de culoare, oferind o adevărată experiență HDR.

În cele din urmă, MICRO LED vine cu caracteristici îmbunătățite de utilizare și personalizare.

 • Art Mode oferă utilizatorilor șansa să-și transforme orice cameră într-o galerie de artă, deoarece pot selecta și afișa lucrările lor de artă preferate sau fotografie digitală.
 • Multi View permite utilizatorilor să vadă conținut din patru surse diferite simultan – de la oricare sau de la toate cele patru porturi HDMI – la rezoluție 4K și până la 120 de fps.
 • Dolby Atmos oferă o experiență audio imersivă datorită difuzoarelor din partea de sus, din cele laterale și cele inferioare pentru un sunet uluitor, multidimensional.

Acest televizor are trei dimensiuni diferite – 110, 101 și 89 inchi.

Neo QLED

Datorită procesorului Neo Quantum și a progreselor din tehnologia imaginii și a sunetului pe care îl oferă, gama Neo QLED 2022 va oferi unele dintre cele mai clare imagini și peisaje sonore imersive posibile.

Gama Samsung Neo QLED 2022 include, de asemenea, Real Depth Enhancer, un algoritm de calitate a imaginii care creează un sentiment de realism a lumii de pe ecranul televizorului.

În plus, gama Samsung Neo QLED 2022 oferă modul EyeComfort care ajustează automat luminozitatea și tonul ecranului datorită unui senzor de lumină încorporat și a informațiilor despre apus/răsărit. Pe măsură ce lumina din cameră se schimbă, ecranul va reduce treptat cantitatea de lumină și va oferi tonuri mai calde. Acest lucru permite o experiență de vizionare mai confortabilă pe timp de noapte prin reducerea luminii albastre care poate afecta calitatea somnului.

Sunetul pe noua gamă Neo QLED primește, de asemenea, o actualizare majoră. Datorită Object Tracking Sound, sunetul se mișcă prin cameră împreună cu obiectul de pe ecran. Pentru a crea această atmosferă, inginerii au încorporat difuzoare puternice orientate vertical.

Lifestyle

Gama de televizoare Lifestyle 2022 vine să ofere utilizatorilor confortul vizual prin introducerea unui nou ecran mat (Matte Display) cu proprietăți antireflexive și antiamprentă pe televizoarele din această serie: The Frame (32 și 85 de inchi), The Sero și The Serif (43 și 65 de inchi).

Smart Hub

Televizoarele smart Samsung 2022 vin cu un nou Smart Hub care oferă posibilitatea utilizatorilor de a-și crea propriul conținut preferat. Astfel, noua tehnologie va ghida „stăpânul” doar către conținuturi relevante bazate pe interese personale irosind astfel mai puțin timp, iar acesta la rândul lui va putea fi investit în activități personale. Și asta nu e tot. Smart Hub pune la dispoziție și o serie de funcții interactive precum:

 • Gaming Hub va permite jucătorilor să descopere și să practice jocurile pe care le iubesc prin intermediul serviciilor de streaming de jocuri. Utilizatorii vor avea acces la o bibliotecă extinsă de jocuri datorită parteneriatelor dintre Samsung și liderii din industrie – NVIDIA GeForce Now, Stadia și Utomik (n.r. disponibilitatea serviciilor poate varia în funcție de regiune);
 • Watch together – noua aplicație permite utilizatorilor să intre în apeluri video cu prietenii și familia în timp ce urmăresc emisiunile și filmele lor preferate;
 • platforma NFT – reprezintă o aplicație integrată pentru descoperirea, cumpărarea și comercializarea operelor de artă digitale prin MICRO LED, Neo QLED și The Frame.

Tradițional, vă prezentăm și ultimele noutăți legate de monitoarele pentru gaming de la Samsung.

Noile modele Odyssey Neo G8, Smart Monitor M8 și UHD Monitor S8 sunt monitoarele actualizate ale modelelor anterioare, care sunt concepute pentru gaming, pentru design și grafică, dar și pentru utilizarea lor la un nivel mai avansat.

De exemplu, Odyssey Neo G8 este primul monitor curbat 4K de la Samsung și cucerește prin contrast și prin profunzimea imaginii în jocurile video.

Smart Monitor M8 este destinat pentru a a crea colaje, pentru a desena sau pentru a edita imagini.

Monitorul UHD S8 are un ecran mat care atenuează lumina soarelui și oferă imagine de înaltă calitate.

Și la final, dorim să vă spunem că Samsung Electronics va oferi posibilitatea utilizatorilor să contribuie prin eforturi proprii la protejarea mediului înconjurător. Această mișcare se numește Together for Tomorrow („Împreună pentru mâine”), este un concept care inspiră Samsung să pună sustenabilitatea în centrul a tot ceea ce face.

Astfel, Samsung intenționează să folosească de 30 de ori mai mult plastic reciclat decât a făcut în 2021. Asta înseamnă că, în 2021, toate cutiile televizoarelor Samsung au inclus materiale reciclate. Pentru anul acesta, compania a dezvăluit că va extinde utilizarea materialelor reciclate și în ambalajele din interiorul cutiilor. Acum, materialele reciclate vor fi încorporate în Styrofoam, suporturi pentru cutii și pungi de plastic.

De asemenea, Samsung introduce sustenabilitatea și în modul în care clienții utilizează produsele. Astfel de experiențe vor încuraja consumatorii să reducă amprenta de carbon și să facă schimbări pozitive împreună pentru un viitor mai bun. De exemplu, compania a introdus îmbunătățiri notabile la telecomanda SolarCell, prima sa de acest fel, care elimină risipa bateriilor cu un panou solar încorporat care poate fi încărcat atât ziua, cât și noaptea. Telecomanda primește energie electrică de la frecvențele radio ale dispozitivelor Wi-Fi.

În plus, până în 2025, Samsung plănuiește să facă toate televizoarele și încărcătoarele telefoanelor să funcționeze cu o putere de așteptare aproape de zero, astfel încât produsele să nu consume aproape deloc energie atunci când nu sunt utilizate.

Toate aceste produse marca Samsung au fost prezentate în cadrul CES 2022 în perioada 5-7 ianuarie 2022.

Evenimentul CES 2022 îl poți viziona pe Facebook.

Vizitează contul de Instagram pentru a afla mai multe detalii despre produsele Samsung în Moldova.

Mai multe videoclipuri despre produsele Samsung în Moldova le poți privi pe canalul de YouTube.

Călătoriile au devenit o tradiție pentru mulți oameni care preferă să se adune în companii mari și să evadeze din urbile monotone. Dacă faceți parte din această categorie, atunci Samsung vă propune un produs inedit care va colora rutina întâlnirilor în aer liber sau la vreo vilă din afara orașului. Este vorba despre ecranul portabil The Freestyle.

The Freestyle este prima tehnologie în lume implementată de Samsung care îți oferă o experiență de vizualizare a conținuturilor de divertisment (video și audio) oricând și oriunde într-un format compact.

830 de grame care îți înlocuiesc un cinematograf

The Freestyle reprezintă o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. The Freestyle cântărește doar 830 de grame, permițând ca orice spațiu neted (de exemplu, un perete) să poată fi transformat cu ușurință într-un ecran cu capacități maxime. Spre deosebire de videoproiectoarele cunoscute de noi, sub formă de „cutie” grea și cu câteva cabluri, care necesită fie o priză prin apropiere sau un laptop compatibil, Freestyle te absolvă de aceste probleme. El este construit pe un suport flexibil care îți permite rotirea acestuia până la 180 de grade, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate fără a fi necesar un ecran separat (de exemplu, un laptop).

Vizionare fără distorsiuni video și audio

Acest dispozitiv a fost înzestrat cu funcții de ultimă generație. Astfel, caracteristicile permit dispozitivului să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inchi (254 de centimetri) în dimensiune oferind de fiecare dată o imagine geometrică clară.

Dacă am vorbit acum despre imagine, a venit timpul să explorăm și sunetul. La bordul dispozitivului găsim un radiator dublu care creează un bas clar și profund, fără distorsiuni, iar capacitatea sa de a reda sunetul la 360 de grade le permite utilizatorilor să audă cea mai depărtată șoaptă.

Dacă nu folosești ecranul portabil pentru vizionarea videoclipurilor, atunci îl poți folosi ca pe o boxă inteligentă care analizează muzica pentru a asocia și proiecta efecte vizuale pe perete sau podea. Cu alte cuvinte, boxa oferă culori pieselor pe care le asculți.

The Freestyle se încarcă prin USB sau de la priză

În ceea ce privește alimentarea, The Freestyle se încarcă prin USB Type C, astfel încât utilizatorii să-l poată lua cu ei oriunde, indiferent dacă sunt în mișcare, într-o excursie în camping sau în alte locuri. Totodată, The Freestyle este este primul ecran portabil care funcționează când este conectat la o priză standard E26.

Smart TV la tine în buzunar

Cu The Freestyle te poți bucura nelimitat de funcțiile unui Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung. Poți privi meciurile de fotbal, serialele preferate de pe Netflix și, de asemenea, poți partaja ecranul smartphone-ului tău pe ecranul portabil.

În prezent, precomanda online este valabilă doar pe piața din SUA, iar în următoarele luni va fi extinsă în toate țările.

A doua noutate de la CES 2022 ține de lansarea noii game de televizoare (MICRO LED, Neo QLED și Lifestyle), unde utilizatorul va avea posibilitatea să aleagă din mai multe opțiuni de dimensiune a ecranului, accesorii personalizate și cu o calitate a imaginii de ultimă generație. În acest sens, ecranele din 2022 aduc la viață viziunea Screens Everywhere, Screens for all datorită imaginilor realiste, a sunetului imersiv și a experiențelor hiperpersonalizate.

MICRO LED

MICRO LED oferă cea mai bună calitate a imaginii datorită celor 25 de milioane de LED-uri de dimensiuni micrometrice care produc în mod individual lumină și culoare. Modelele MICRO LED arată fiecare detaliu dintr-o scenă, oferind cel mai bun control cu peste un milion de trepte de luminozitate și niveluri de culoare, oferind o adevărată experiență HDR.

În cele din urmă, MICRO LED vine cu caracteristici îmbunătățite de utilizare și personalizare.

 • Art Mode oferă utilizatorilor șansa să-și transforme orice cameră într-o galerie de artă, deoarece pot selecta și afișa lucrările lor de artă preferate sau fotografie digitală.
 • Multi View permite utilizatorilor să vadă conținut din patru surse diferite simultan – de la oricare sau de la toate cele patru porturi HDMI – la rezoluție 4K și până la 120 de fps.
 • Dolby Atmos oferă o experiență audio imersivă datorită difuzoarelor din partea de sus, din cele laterale și cele inferioare pentru un sunet uluitor, multidimensional.

Acest televizor are trei dimensiuni diferite – 110, 101 și 89 inchi.

Neo QLED

Datorită procesorului Neo Quantum și a progreselor din tehnologia imaginii și a sunetului pe care îl oferă, gama Neo QLED 2022 va oferi unele dintre cele mai clare imagini și peisaje sonore imersive posibile.

Gama Samsung Neo QLED 2022 include, de asemenea, Real Depth Enhancer, un algoritm de calitate a imaginii care creează un sentiment de realism a lumii de pe ecranul televizorului.

În plus, gama Samsung Neo QLED 2022 oferă modul EyeComfort care ajustează automat luminozitatea și tonul ecranului datorită unui senzor de lumină încorporat și a informațiilor despre apus/răsărit. Pe măsură ce lumina din cameră se schimbă, ecranul va reduce treptat cantitatea de lumină și va oferi tonuri mai calde. Acest lucru permite o experiență de vizionare mai confortabilă pe timp de noapte prin reducerea luminii albastre care poate afecta calitatea somnului.

Sunetul pe noua gamă Neo QLED primește, de asemenea, o actualizare majoră. Datorită Object Tracking Sound, sunetul se mișcă prin cameră împreună cu obiectul de pe ecran. Pentru a crea această atmosferă, inginerii au încorporat difuzoare puternice orientate vertical.

Lifestyle

Gama de televizoare Lifestyle 2022 vine să ofere utilizatorilor confortul vizual prin introducerea unui nou ecran mat (Matte Display) cu proprietăți antireflexive și antiamprentă pe televizoarele din această serie: The Frame (32 și 85 de inchi), The Sero și The Serif (43 și 65 de inchi).

Smart Hub

Televizoarele smart Samsung 2022 vin cu un nou Smart Hub care oferă posibilitatea utilizatorilor de a-și crea propriul conținut preferat. Astfel, noua tehnologie va ghida „stăpânul” doar către conținuturi relevante bazate pe interese personale irosind astfel mai puțin timp, iar acesta la rândul lui va putea fi investit în activități personale. Și asta nu e tot. Smart Hub pune la dispoziție și o serie de funcții interactive precum:

 • Gaming Hub va permite jucătorilor să descopere și să practice jocurile pe care le iubesc prin intermediul serviciilor de streaming de jocuri. Utilizatorii vor avea acces la o bibliotecă extinsă de jocuri datorită parteneriatelor dintre Samsung și liderii din industrie – NVIDIA GeForce Now, Stadia și Utomik (n.r. disponibilitatea serviciilor poate varia în funcție de regiune);
 • Watch together – noua aplicație permite utilizatorilor să intre în apeluri video cu prietenii și familia în timp ce urmăresc emisiunile și filmele lor preferate;
 • platforma NFT – reprezintă o aplicație integrată pentru descoperirea, cumpărarea și comercializarea operelor de artă digitale prin MICRO LED, Neo QLED și The Frame.

Tradițional, vă prezentăm și ultimele noutăți legate de monitoarele pentru gaming de la Samsung.

Noile modele Odyssey Neo G8, Smart Monitor M8 și UHD Monitor S8 sunt monitoarele actualizate ale modelelor anterioare, care sunt concepute pentru gaming, pentru design și grafică, dar și pentru utilizarea lor la un nivel mai avansat.

De exemplu, Odyssey Neo G8 este primul monitor curbat 4K de la Samsung și cucerește prin contrast și prin profunzimea imaginii în jocurile video.

Smart Monitor M8 este destinat pentru a a crea colaje, pentru a desena sau pentru a edita imagini.

Monitorul UHD S8 are un ecran mat care atenuează lumina soarelui și oferă imagine de înaltă calitate.

Și la final, dorim să vă spunem că Samsung Electronics va oferi posibilitatea utilizatorilor să contribuie prin eforturi proprii la protejarea mediului înconjurător. Această mișcare se numește Together for Tomorrow („Împreună pentru mâine”), este un concept care inspiră Samsung să pună sustenabilitatea în centrul a tot ceea ce face.

Astfel, Samsung intenționează să folosească de 30 de ori mai mult plastic reciclat decât a făcut în 2021. Asta înseamnă că, în 2021, toate cutiile televizoarelor Samsung au inclus materiale reciclate. Pentru anul acesta, compania a dezvăluit că va extinde utilizarea materialelor reciclate și în ambalajele din interiorul cutiilor. Acum, materialele reciclate vor fi încorporate în Styrofoam, suporturi pentru cutii și pungi de plastic.

De asemenea, Samsung introduce sustenabilitatea și în modul în care clienții utilizează produsele. Astfel de experiențe vor încuraja consumatorii să reducă amprenta de carbon și să facă schimbări pozitive împreună pentru un viitor mai bun. De exemplu, compania a introdus îmbunătățiri notabile la telecomanda SolarCell, prima sa de acest fel, care elimină risipa bateriilor cu un panou solar încorporat care poate fi încărcat atât ziua, cât și noaptea. Telecomanda primește energie electrică de la frecvențele radio ale dispozitivelor Wi-Fi.

În plus, până în 2025, Samsung plănuiește să facă toate televizoarele și încărcătoarele telefoanelor să funcționeze cu o putere de așteptare aproape de zero, astfel încât produsele să nu consume aproape deloc energie atunci când nu sunt utilizate.

Toate aceste produse marca Samsung au fost prezentate în cadrul CES 2022 în perioada 5-7 ianuarie 2022.

Evenimentul CES 2022 îl poți viziona pe Facebook.

Vizitează contul de Instagram pentru a afla mai multe detalii despre produsele Samsung în Moldova.

Mai multe videoclipuri despre produsele Samsung în Moldova le poți privi pe canalul de YouTube.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate
13 aug, 2021 13:18
0
1 093

În premieră în Moldova, se lansează serviciul gratuit de livrare „Pick Up” a dispozitivelor de la compania Samsung Ⓟ

13 aug, 2021 13:18
0
1 093

În Moldova, se lansează în premieră un serviciu de livrare gratuit a dispozitivelor defecte de la utilizator până la centrul de deservire și înapoi.

Serviciul Pick Up de la Samsung vine să-ți economisească banii și timpul, iar tu nu va mai trebui să cauți un centru de deservire specializat sau să-ți faci griji de felul cum dispozitivul tău va fi reparat. Cum funcționează?

Pick Up Service de la Samsung Electronics îți oferă o soluție completă de servicii de calitate care îți vor face viața mai confortabilă. 

Cum funcțiоnează?

Sunt momente în care cu certitudine ne confruntăm cu mercurul retrograd și avem impresia că am fost deocheați dis-de-dimineață. Ți s-a defectat telefonul mobil, tableta s-au smartwatch-ul și efectiv nu ai timp să călătorești prin oraș pentru a găsi un centru de deservire specializat? Respiră adânc și calmează-te. Samsung Electronics a prevăzut această situație și îți propune un serviciu extrem de util pentru oamenii care nu au timp să-și ducă amicul la reparație.

Iată ce pași trebuie să întreprinzi ca dispozitivul tău să ajungă într-un centru de deservire specializat, iar tu să nu achiți pentru livrare niciun bănuț.

#1. Caută cea mai apropiată sucursală Nova Poshta sau comandă livrarea prin curier, iar Samsung se va ocupa de restul.

#2. Pentru a profita de serviciul Pick Up, poți completa acest formular sau să apelezi la centrul de deservire a clienților la numărul de telefon 022 667 400. Linia fierbinte este deschisă non-stop, iar consultarea în limba română este posibilă de luni până vineri, între orele 8.0 și 17.00.

Cât costă? 

E cea mai des adresată întrebare de către clienți. Răspunsul este simplu: nimic nu costă. Costul livrării de la client către centrul de deservire și înapoi este plătit de Samsung Electronics. Serviciul se aplică doar smartphonurilor, tabletelor și ceasurilor de la Samsung atât în cazuri de garanție, cât și fără garanție. Chiar dacă refuzi repararea dispozitivului, acesta îți va fi livrat înapoi gratuit.

În această ordine de idei, Samsung Electronics garantează clienților săi că tehnicienii folosesc doar echipamente specializate și certificate pentru a efectua orice tip de diagnostic și reparații de orice nivel de dificultate.

Și asta nu e tot. Compania Samsung Electronics pune accent pe rapiditate, fără pierdere din calitate. De aceea, scopul acestui serviciu este de a-ți returna dispozitivul reparat în termen de cel mult cinci zile.

Serviciul Pick Up de la Samsung vine să-ți economisească banii și timpul, iar tu nu va mai trebui să cauți un centru de deservire specializat sau să-ți faci griji de felul cum dispozitivul tău va fi reparat. Cum funcționează?

Pick Up Service de la Samsung Electronics îți oferă o soluție completă de servicii de calitate care îți vor face viața mai confortabilă. 

Cum funcțiоnează?

Sunt momente în care cu certitudine ne confruntăm cu mercurul retrograd și avem impresia că am fost deocheați dis-de-dimineață. Ți s-a defectat telefonul mobil, tableta s-au smartwatch-ul și efectiv nu ai timp să călătorești prin oraș pentru a găsi un centru de deservire specializat? Respiră adânc și calmează-te. Samsung Electronics a prevăzut această situație și îți propune un serviciu extrem de util pentru oamenii care nu au timp să-și ducă amicul la reparație.

Iată ce pași trebuie să întreprinzi ca dispozitivul tău să ajungă într-un centru de deservire specializat, iar tu să nu achiți pentru livrare niciun bănuț.

#1. Caută cea mai apropiată sucursală Nova Poshta sau comandă livrarea prin curier, iar Samsung se va ocupa de restul.

#2. Pentru a profita de serviciul Pick Up, poți completa acest formular sau să apelezi la centrul de deservire a clienților la numărul de telefon 022 667 400. Linia fierbinte este deschisă non-stop, iar consultarea în limba română este posibilă de luni până vineri, între orele 8.0 și 17.00.

Cât costă? 

E cea mai des adresată întrebare de către clienți. Răspunsul este simplu: nimic nu costă. Costul livrării de la client către centrul de deservire și înapoi este plătit de Samsung Electronics. Serviciul se aplică doar smartphonurilor, tabletelor și ceasurilor de la Samsung atât în cazuri de garanție, cât și fără garanție. Chiar dacă refuzi repararea dispozitivului, acesta îți va fi livrat înapoi gratuit.

În această ordine de idei, Samsung Electronics garantează clienților săi că tehnicienii folosesc doar echipamente specializate și certificate pentru a efectua orice tip de diagnostic și reparații de orice nivel de dificultate.

Și asta nu e tot. Compania Samsung Electronics pune accent pe rapiditate, fără pierdere din calitate. De aceea, scopul acestui serviciu este de a-ți returna dispozitivul reparat în termen de cel mult cinci zile.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate
13 aug, 2021 12:23
0
257

Vicepreședintele Samsung, eliberat din închisoare: Decizia este criticată

13 aug, 2021 12:23
0
257

Vicepreședintele Samsung, Jay Y. Lee, condamnat pentru dare de mită și deturnare de fonduri, a fost eliberat condiționat vineri. Gigantul tech speră că acesta se va reîntoarce în curând la muncă pentru a lua decizii privind investiții importante, conform Reuters.

Vicepreședintele Samsung, eliberat din închisoare: Decizia este criticatăFoto: Chung Sung-Jun/ Getty Images

Comunitatea de afaceri, dar și o parte a publicului au sprijinit puternic eliberarea sa condiționată, în contextul îngrijorărilor că nu sunt luate importante decizii strategice în cadrul celui mai mare producător de cipuri de memorie și telefoane. Însă, grupurile civice au criticat eliberarea sa ca fiind un alt semn de indulgență față de elita țării, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Lee, în vârstă de 53 de ani, a apărut în fața reporterilor mult mai slab față de când a fost reținut în ianuarie. Condamnat pentru mituirea unui prieten al fostului președinte Park Geun-hye, acesta a executat 18 luni dintr-o sentință revizuită de 30 de luni.

“Am provocat multă îngrijorare pentru oameni. Îmi cer scuze. Ascult îngrijorările, criticile și așteptările înalte față de mine. Voi munci mai mult”, le-a spus Lee reporterilor.

Lee s-a dus direct către sediul Samsung, după eliberarea sa.

Biroul președintelui Moon Jae-in a transmis într-un comunicat vineri că decizia de a-l elibera condiționat pe Lee a fost luată în interes național și a cerut înțelegere din partea publicului.

“Suntem foarte conștienți că există viziuni pro și contra în privința eliberării condiționate a vicepreședintelui Jay Y. Lee. Viziunile populației care se opune sunt de asemenea îndreptățite”, spune acesta.

„Pe de altă parte, sunt mulți oameni care au cerut eliberarea sa condiționată în această criză severă, sperând că va ajuta țara în privința semiconductorilor și vaccinurilor”, mai spune șeful statului sud-coreean.

Însă, înainte de a-și relua munca, Lee trebuie să obțină aprobarea separată a Ministerului Justiției, deși decizia este o formalitate.

Lee Kyungmook, profesor la Școala de Business din Universitatea Națională din Seoul, se așteaptă ca “eliberarea sa să grăbească luarea deciziilor din munca lui privind fuziunile și achizițiile și restructurarea grupului”. “Scopul eliberării este ca Lee să conducă afacerea”.

Deși cea mai mare companie din Coreea de Sud are trei directori executivi care se ocupă de principalele divizii, iar operațiunile de zi cu zi nu au fost afectate de absența lui Lee, surse din cadrul companiei au declarat pentru Reuters că principalele investiții care atrag resurse din toate diviziile ar trebui făcute doar de către Lee.

În mod particular, acesta este așteptat să ia decizia finală privind locația unei fabrici de 17 miliarde de dolari în SUA, care va produce cipuri de procesare avansate.

Totodată, în mod simbolic, Samsung a ales ziua de joi pentru a face un anunț în privința unei promisiuni făcute de Lee, anume că a semnat primele acorduri cu patru sindicate de muncă din compania prin care li se va permite să activeze.

Lee a promis în mai 2020 că va îmbunătăți drepturile angajaților. Un grup de angajați Samsung a fost găsit vinovat de sabotarea activităților sindicale.

Lee a executat inițial, din august 2017, un an de închisoare, dintr-o condamnare de 5 ani, care mai târziu a fost suspendată. Această decizie în instanță a fost apoi inversată și deși sentința a fost micșorată, a fost trimis înapoi la închisoare în ianuarie 2021.

Ministerul Justiției a relaxat, luna trecută, condițiile de eliberare pentru făptașii la prima condamnare care au avut o bună purtare. Astfel aceștia trebuie să execute 60% din sentință, față de anteriorul procent de 80%.

Lee mai este acuzat într-un alt proces în privința unei fraude contabile și a manipulării de prețuri a acțiunilor legate de o fuziune a două companii Samsung din 2015.

Prima audiere a unui caz separat în care este acuzat de folosirea ilegală a unui sedativ ar trebui să aibă loc pe 7 septembrie.

Lee a negat acuzațiile din ambele cazuri.

Comunitatea de afaceri, dar și o parte a publicului au sprijinit puternic eliberarea sa condiționată, în contextul îngrijorărilor că nu sunt luate importante decizii strategice în cadrul celui mai mare producător de cipuri de memorie și telefoane. Însă, grupurile civice au criticat eliberarea sa ca fiind un alt semn de indulgență față de elita țării, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Lee, în vârstă de 53 de ani, a apărut în fața reporterilor mult mai slab față de când a fost reținut în ianuarie. Condamnat pentru mituirea unui prieten al fostului președinte Park Geun-hye, acesta a executat 18 luni dintr-o sentință revizuită de 30 de luni.

“Am provocat multă îngrijorare pentru oameni. Îmi cer scuze. Ascult îngrijorările, criticile și așteptările înalte față de mine. Voi munci mai mult”, le-a spus Lee reporterilor.

Lee s-a dus direct către sediul Samsung, după eliberarea sa.

Biroul președintelui Moon Jae-in a transmis într-un comunicat vineri că decizia de a-l elibera condiționat pe Lee a fost luată în interes național și a cerut înțelegere din partea publicului.

“Suntem foarte conștienți că există viziuni pro și contra în privința eliberării condiționate a vicepreședintelui Jay Y. Lee. Viziunile populației care se opune sunt de asemenea îndreptățite”, spune acesta.

„Pe de altă parte, sunt mulți oameni care au cerut eliberarea sa condiționată în această criză severă, sperând că va ajuta țara în privința semiconductorilor și vaccinurilor”, mai spune șeful statului sud-coreean.

Însă, înainte de a-și relua munca, Lee trebuie să obțină aprobarea separată a Ministerului Justiției, deși decizia este o formalitate.

Lee Kyungmook, profesor la Școala de Business din Universitatea Națională din Seoul, se așteaptă ca “eliberarea sa să grăbească luarea deciziilor din munca lui privind fuziunile și achizițiile și restructurarea grupului”. “Scopul eliberării este ca Lee să conducă afacerea”.

Deși cea mai mare companie din Coreea de Sud are trei directori executivi care se ocupă de principalele divizii, iar operațiunile de zi cu zi nu au fost afectate de absența lui Lee, surse din cadrul companiei au declarat pentru Reuters că principalele investiții care atrag resurse din toate diviziile ar trebui făcute doar de către Lee.

În mod particular, acesta este așteptat să ia decizia finală privind locația unei fabrici de 17 miliarde de dolari în SUA, care va produce cipuri de procesare avansate.

Totodată, în mod simbolic, Samsung a ales ziua de joi pentru a face un anunț în privința unei promisiuni făcute de Lee, anume că a semnat primele acorduri cu patru sindicate de muncă din compania prin care li se va permite să activeze.

Lee a promis în mai 2020 că va îmbunătăți drepturile angajaților. Un grup de angajați Samsung a fost găsit vinovat de sabotarea activităților sindicale.

Lee a executat inițial, din august 2017, un an de închisoare, dintr-o condamnare de 5 ani, care mai târziu a fost suspendată. Această decizie în instanță a fost apoi inversată și deși sentința a fost micșorată, a fost trimis înapoi la închisoare în ianuarie 2021.

Ministerul Justiției a relaxat, luna trecută, condițiile de eliberare pentru făptașii la prima condamnare care au avut o bună purtare. Astfel aceștia trebuie să execute 60% din sentință, față de anteriorul procent de 80%.

Lee mai este acuzat într-un alt proces în privința unei fraude contabile și a manipulării de prețuri a acțiunilor legate de o fuziune a două companii Samsung din 2015.

Prima audiere a unui caz separat în care este acuzat de folosirea ilegală a unui sedativ ar trebui să aibă loc pe 7 septembrie.

Lee a negat acuzațiile din ambele cazuri.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate
4 aug, 2021 10:20
0
365

Cum a reușit Xiaomi să depășească Samsung la numărul de vânzări

4 aug, 2021 10:20
0
365

Xiaomi a depăşit Samsung în al doilea trimestru al anului şi a ajuns producătorul care vinde cele mai multe smartphone-uri în Europa.

Cum a reușit Xiaomi să depășească Samsung la numărul de vânzăriFoto: Shutterstock

Atât la nivel global, cât mai ales în Europa, Xiaomi a fost producătorul care a reuşit să umple cel mai eficient golul lăsat de căderea Huawei, cădere cauzată de embargoul impus de Statele Unite, transmite Știri.md cu referire la news.ro.

În al doilea trimestru al anului, Xiaomi a livrat 12,7 milioane de unităţi în Europa, crescând cu 67,1% de la an la an, conform Strategy Analytics.

Compania chineză a profitat şi de stângăciile Samsung, care a scăzut cu 7% de la an la an după ce a livrat doar 12 milioane de unităţi. Pe locul trei se menţine Apple, care a crescut cu 15,7%, livrând 9,6 milioane de telefoane.

Locurile 4 şi în 5 în topul producătorilor de smartphone-uri sunt ocupate de Oppo şi Realme, ambele cu o creştere anuală de 180%, după ce au livrat 2,8 și, respectiv, 1,9 milioane de unităţi.

Xiaomi deţine acum 25,3% din piaţa europeană de smartphone-uri, în vreme ce Samsung mai are 24%. Apple deţine 19,2%, iar ceilalţi producători au de la 5 procente în jos.

Per ansamblu, se consideră că piaţa europeană şi-a revenit după pandemie. În al doilea trimestru al anului, creşterea faţă de 2020 a fost de 14%, după ce au fost livrate 50,1 milioane de unităţi.

Atât la nivel global, cât mai ales în Europa, Xiaomi a fost producătorul care a reuşit să umple cel mai eficient golul lăsat de căderea Huawei, cădere cauzată de embargoul impus de Statele Unite, transmite Știri.md cu referire la news.ro.

În al doilea trimestru al anului, Xiaomi a livrat 12,7 milioane de unităţi în Europa, crescând cu 67,1% de la an la an, conform Strategy Analytics.

Compania chineză a profitat şi de stângăciile Samsung, care a scăzut cu 7% de la an la an după ce a livrat doar 12 milioane de unităţi. Pe locul trei se menţine Apple, care a crescut cu 15,7%, livrând 9,6 milioane de telefoane.

Locurile 4 şi în 5 în topul producătorilor de smartphone-uri sunt ocupate de Oppo şi Realme, ambele cu o creştere anuală de 180%, după ce au livrat 2,8 și, respectiv, 1,9 milioane de unităţi.

Xiaomi deţine acum 25,3% din piaţa europeană de smartphone-uri, în vreme ce Samsung mai are 24%. Apple deţine 19,2%, iar ceilalţi producători au de la 5 procente în jos.

Per ansamblu, se consideră că piaţa europeană şi-a revenit după pandemie. În al doilea trimestru al anului, creşterea faţă de 2020 a fost de 14%, după ce au fost livrate 50,1 milioane de unităţi.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate
4 iun, 2021 15:23
0
1 084

Top 10 cele mai bune telefoane din 2021: Samsung și Apple lipsesc

4 iun, 2021 15:23
0
1 084

Deja de câțiva ani, cei de la AnTuTu și-au făcut un obicei lunar din a publica un clasament cu top 10 cele mai bune telefoane ale momentului. Mai jos poți vedea ediția din mai 2021 cu niște gadgeturi cât se poate de rapide.

Top 10 cele mai bune telefoane din 2021: Samsung și Apple lipsescFoto: playtech.ro

AnTuTu este unul dintre cei mai populari producători de benchmark-uri sau teste pentru mobile de pe mapamond. De curând, tocmai a lansat versiunea 9.0 a software-ului omonim de testare, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Acesta include mai multe rutine de testare a performanței grafice, a vitezei procesorului, memoriei și a soluției de stocare incorporate. Era relevantă mențiunea legată de versiune pentru că rezultatele din AnTuTu 8 nu sunt direct comparabile cu cele din AnTuTu 9.

Dincolo de particularitățile tehnice, față de acum o lună, lucrurile nu s-au schimbat radical. Clasamentul este în continuare dominat de terminale cu cel mai rapid SoC al momentului, Snapdragon 888 de la Qualcomm. Diferențele sunt date de frecvența și cantitatea de memorie RAM, dar și de viteza memoriei interne.

Top 10 cele mai bune telefoane din 2021

În final, Black Shark 4 continuă să fie cel mai rapid telefon din lume. Acesta vine de la Xiaomi și este important de reținut că media a peste 1000 de dispozitive testate este calculată pentru a se ajunge la o valoare inclusă în acest top, pentru a se evita excepțiile sau diversele artificii de hardware și software.

Red Magic 6 Pro s-a cățărat pe locul al doilea în această lună datorită combinației foarte eficiente și sprintene dintre CPU și GPU. Un sistem de răcire performant a jucat de asemenea un rol important. OnePlus 9 Pro, un telefon pe care îl găsești cu ușurință și pe piața din România, a închis podiumul. 

Oppo Find X3 Pro este pe locul 4, Vivo X60 Pro este pe 5, iar IQOO 7 este, în mod ironic, pe 6. Cei de la ASUS se pare că au făcut o treabă foarte bună cu ROG Phone 5 și, de aceea, ocupă locul opt. Ralme GT este pe 9, iar Xiaomi Mi 11 Ultra încheie cea mai recentă ediție de top 10 cele mai bune telefoane din 2021 de până acum.

AnTuTu este unul dintre cei mai populari producători de benchmark-uri sau teste pentru mobile de pe mapamond. De curând, tocmai a lansat versiunea 9.0 a software-ului omonim de testare, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Acesta include mai multe rutine de testare a performanței grafice, a vitezei procesorului, memoriei și a soluției de stocare incorporate. Era relevantă mențiunea legată de versiune pentru că rezultatele din AnTuTu 8 nu sunt direct comparabile cu cele din AnTuTu 9.

Dincolo de particularitățile tehnice, față de acum o lună, lucrurile nu s-au schimbat radical. Clasamentul este în continuare dominat de terminale cu cel mai rapid SoC al momentului, Snapdragon 888 de la Qualcomm. Diferențele sunt date de frecvența și cantitatea de memorie RAM, dar și de viteza memoriei interne.

Top 10 cele mai bune telefoane din 2021

În final, Black Shark 4 continuă să fie cel mai rapid telefon din lume. Acesta vine de la Xiaomi și este important de reținut că media a peste 1000 de dispozitive testate este calculată pentru a se ajunge la o valoare inclusă în acest top, pentru a se evita excepțiile sau diversele artificii de hardware și software.

Red Magic 6 Pro s-a cățărat pe locul al doilea în această lună datorită combinației foarte eficiente și sprintene dintre CPU și GPU. Un sistem de răcire performant a jucat de asemenea un rol important. OnePlus 9 Pro, un telefon pe care îl găsești cu ușurință și pe piața din România, a închis podiumul. 

Oppo Find X3 Pro este pe locul 4, Vivo X60 Pro este pe 5, iar IQOO 7 este, în mod ironic, pe 6. Cei de la ASUS se pare că au făcut o treabă foarte bună cu ROG Phone 5 și, de aceea, ocupă locul opt. Ralme GT este pe 9, iar Xiaomi Mi 11 Ultra încheie cea mai recentă ediție de top 10 cele mai bune telefoane din 2021 de până acum.

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
25 mai, 2021 14:47
0
1 272

Cât de deștept poate fi un monitor în 2021: ține loc de patru în același timp și nu îți strică ochii

25 mai, 2021 14:47
0
1 272

Deși s-ar putea să-ți fie dificil să estimezi diagonala monitorului din imaginea de mai sus, acesta are o diagonală de 43 de inci și este unul dintre cele mai deștepte din ultimii ani. Faptul cât este de inteligent se reflectă până și în titlu, Smart Monitor.

Cât de deștept poate fi un monitor în 2021: ține loc de patru în același timp și nu îți strică ochiiFoto: playtech.ro

Samsung și-a îmbogățit seria de monitoare deștepte cu noul Smart Monitor 43 M7, dar și cu fratele său mai mic, de doar 24 de inci și cu o rezoluție Full HD 1080p. Acesta din urmă este intitulat Smart Monitor M5, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Cu alte cuvinte, a creat un nou vârf de gamă pentru seria sa de monitoare de top, dar a oferit și un model entry-level pentru cei cu bugete mai mici.

Pentru că seria Smart Monitor nu este nouă, este important de reținut că aceasta a fost menită să creeze o medie între precizia coloristică pe care și-o dorește un grafician și timpul de răspuns scăzut de care are nevoie un amator de divertisment. 

Partea smart a ecuației este dată de includerea sistemului de operare Tizen OS, același pe care îl vezi pe TV-urile de top ale sud coreenilor. Astfel, poți să te uiți la Netflix fără să-ți pornești laptopul sau desktopul. Ajută și faptul că are difuzoare de calitate bună ascunse undeva în carcasă. Am spus ascunse, pentru că marginea panoului este infimă spre inexistentă.

Dacă nu ai un laptop și vrei să profiți de această suprafață generoasă de lucru, noile monitoare M7 și M5 pot fi conectate cu un smartphone Galaxy prin intermediul platformei DeX. 

Astfel, telefonul tău din buzunar se transformă într-un desktop. Ca un avantaj, M7 vine cu o telecomandă ce poate fi încărcată solar, în timp ce M5 nu are această posibilitate. Pe de altă parte, ambele îți oferă acces la asistenții virtuali Alexa, Google Assistant și Bixby.

Printre particularitățile tehnice, modelul de 43 de inci cu o rezoluție nativă 4K este certificat HDR10 și are conectivitate USB Type C. Asta înseamnă că îți poate încărca laptopul.

Samsung și-a îmbogățit seria de monitoare deștepte cu noul Smart Monitor 43 M7, dar și cu fratele său mai mic, de doar 24 de inci și cu o rezoluție Full HD 1080p. Acesta din urmă este intitulat Smart Monitor M5, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Cu alte cuvinte, a creat un nou vârf de gamă pentru seria sa de monitoare de top, dar a oferit și un model entry-level pentru cei cu bugete mai mici.

Pentru că seria Smart Monitor nu este nouă, este important de reținut că aceasta a fost menită să creeze o medie între precizia coloristică pe care și-o dorește un grafician și timpul de răspuns scăzut de care are nevoie un amator de divertisment. 

Partea smart a ecuației este dată de includerea sistemului de operare Tizen OS, același pe care îl vezi pe TV-urile de top ale sud coreenilor. Astfel, poți să te uiți la Netflix fără să-ți pornești laptopul sau desktopul. Ajută și faptul că are difuzoare de calitate bună ascunse undeva în carcasă. Am spus ascunse, pentru că marginea panoului este infimă spre inexistentă.

Dacă nu ai un laptop și vrei să profiți de această suprafață generoasă de lucru, noile monitoare M7 și M5 pot fi conectate cu un smartphone Galaxy prin intermediul platformei DeX. 

Astfel, telefonul tău din buzunar se transformă într-un desktop. Ca un avantaj, M7 vine cu o telecomandă ce poate fi încărcată solar, în timp ce M5 nu are această posibilitate. Pe de altă parte, ambele îți oferă acces la asistenții virtuali Alexa, Google Assistant și Bixby.

Printre particularitățile tehnice, modelul de 43 de inci cu o rezoluție nativă 4K este certificat HDR10 și are conectivitate USB Type C. Asta înseamnă că îți poate încărca laptopul.

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
25 mai, 2021 12:56
0
2 051

Samsung: O nouă generație de mașini de spălat și uscătoare, acum și în Moldova Ⓟ

25 mai, 2021 12:56
0
2 051

Gigantul Samsung a pus în vânzare cele mai noi mașini de spălat și uscătoare, dotate cu inteligență artificială, care transformă procesul de îngrijire a hainelor tale într-o adevărată plăcere. Acum mașina ta poate memora ciclurile folosite cel mai des la spălare, te sfătuie cum să eviți eventuale erori, iar display-ul personalizat oferă fiecărui membru al familiei regimul său individual de spălare și uscare.

Mai mult, cu mașina de spălat și uscătorul Samsung poți „comunica” chiar și atunci când ai plecat de acasă - mereu vei putea seta graficul spălărilor, monitoriza procesul și să primești recomandările pentru îmbunătățirea acestora în aplicația mobilă.

Samsung a dezvoltat tehnologii de ultimă generație în domeniul îngrijirii hainelor la domiciliu, cu ajutorul AI Control - un sistem de inteligență artificială, care va reține obiceiurile tale de spălare. 

AI Pattern 

Display-ul personalizat analizează opțiunile alese anterior, memorează preferințele tale și îți facilitează procesul de alegere a ciclurilor de spălare, sugerandu-le pe cele mai optime și cel mai des setate.

Mai mult, noul display vă informează în detalii despre tot ce trebuie să știi atunci când alegi regimul de spălare a hainelor, astfel încât opțiunea să fie cea perfectă. De asemenea, acesta oferă date utile despre eventuale erori și vine cu sfaturi utile pentru ca  procesul de spălare să fie unul ușor și eficient.

Lista de informații poate fi redactată cu ajutorul My Cicle List, dar și prin intermediul aplicației mobile SmartThings.

Smart Thing 

Aplicația organizează procesul de spălare a rufelor, sugerând cele mai optime cicluri, te ajută la planificarea spălării și te sfătuie cum să înlături eventuale erori.

Aplicația mobilă este disponibilă atât pe platformele de tip Android, cât și iOS. Este necesară doar o conectare la WiFi a mașinii de spălat și a uscătorului, precum și la Samsung account. Noile tehnologii de la Samsung pot stabili, prin intermediul geolocației, dacă ai ieșit din casă, imediat după inițierea ciclului de spălare, iar aplicația îți va propune automat să modifici, în caz de necesitate, regimul deja ales. Smart Thing îți va sugera să modifici timpul de finalizare a ciclului de spălare sau să adaugi o clătire suplimentară, astfel încât rufele să nu rămână prea mult timp în interiorul mașinii de spălat, după încheierea ciclului de spălare.

Auto Cycle Link

Această funcție coordonează ciclurile de spălare și cele de uscare. Astfel, atunci când mașina de spălat și uscătorul sunt conectate la Wi-Fi, la sfârșitul ciclului de spălare a rufelor, uscătorul în mod individual alege regimul necesar de uscare a hainelor. De exemplu, în cazul unui regim rapid de spălare, uscătorul vă va sugera să optați pentru un regim rapid de uscare sau să alegeți ciclul pentru „coton”. 

Add Wash

Confort maxim - minim de lucruri uitate, cu funcția AddWash, care își permite să adaugi tot ce ai uitat, chiar și după startul spălării, fie că e vorba de un ciorap, o haină ce necesită doar clătire sau balsam de rufe. Ușa inovatoare AddWash poate fi deschisă în timpul programului, după ce a început ciclul de spălare, pentru a adăuga articolul uitat, fără a fi afectat în vreun fel procesul de spălare a hainelor.

SteamWash

Ai grijă de sănătatea familiei tale, împreună cu Samsung. Noile mașini de spălat cu inteligență artificială oferă un regim special de igienizare cu abur, care elimină 99% dintre bacterii și alergeni, pentru a savura curățenia ideală a hainelor, fapt demonstrat de testele efectuate de Asociația Britanică de luptă cu alergiile, precum cele efectuate de compania Intertek.

Noua generație de mașini de spălat și uscătoare Samsung, dotate cu inteligență artificială și display personalizat, sunt puse în vânzare din această primăvară și în magazinele din Republica Moldova:

1. Confort maxim - minim de lucruri uitate

2. Lucrurile preferate vor arăta ca noi mai mult timp

3. Cu grijă pentru sănătatea celor dragi

4. Super eficiență în doar 59 de minute

Pentru a afla primul despre inovațiile Samsung accesează pagina noastră de Facebook sau canalul nostru de Youtube.


Mai mult, cu mașina de spălat și uscătorul Samsung poți „comunica” chiar și atunci când ai plecat de acasă - mereu vei putea seta graficul spălărilor, monitoriza procesul și să primești recomandările pentru îmbunătățirea acestora în aplicația mobilă.

Samsung a dezvoltat tehnologii de ultimă generație în domeniul îngrijirii hainelor la domiciliu, cu ajutorul AI Control - un sistem de inteligență artificială, care va reține obiceiurile tale de spălare. 

AI Pattern 

Display-ul personalizat analizează opțiunile alese anterior, memorează preferințele tale și îți facilitează procesul de alegere a ciclurilor de spălare, sugerandu-le pe cele mai optime și cel mai des setate.

Mai mult, noul display vă informează în detalii despre tot ce trebuie să știi atunci când alegi regimul de spălare a hainelor, astfel încât opțiunea să fie cea perfectă. De asemenea, acesta oferă date utile despre eventuale erori și vine cu sfaturi utile pentru ca  procesul de spălare să fie unul ușor și eficient.

Lista de informații poate fi redactată cu ajutorul My Cicle List, dar și prin intermediul aplicației mobile SmartThings.

Smart Thing 

Aplicația organizează procesul de spălare a rufelor, sugerând cele mai optime cicluri, te ajută la planificarea spălării și te sfătuie cum să înlături eventuale erori.

Aplicația mobilă este disponibilă atât pe platformele de tip Android, cât și iOS. Este necesară doar o conectare la WiFi a mașinii de spălat și a uscătorului, precum și la Samsung account. Noile tehnologii de la Samsung pot stabili, prin intermediul geolocației, dacă ai ieșit din casă, imediat după inițierea ciclului de spălare, iar aplicația îți va propune automat să modifici, în caz de necesitate, regimul deja ales. Smart Thing îți va sugera să modifici timpul de finalizare a ciclului de spălare sau să adaugi o clătire suplimentară, astfel încât rufele să nu rămână prea mult timp în interiorul mașinii de spălat, după încheierea ciclului de spălare.

Auto Cycle Link

Această funcție coordonează ciclurile de spălare și cele de uscare. Astfel, atunci când mașina de spălat și uscătorul sunt conectate la Wi-Fi, la sfârșitul ciclului de spălare a rufelor, uscătorul în mod individual alege regimul necesar de uscare a hainelor. De exemplu, în cazul unui regim rapid de spălare, uscătorul vă va sugera să optați pentru un regim rapid de uscare sau să alegeți ciclul pentru „coton”. 

Add Wash

Confort maxim - minim de lucruri uitate, cu funcția AddWash, care își permite să adaugi tot ce ai uitat, chiar și după startul spălării, fie că e vorba de un ciorap, o haină ce necesită doar clătire sau balsam de rufe. Ușa inovatoare AddWash poate fi deschisă în timpul programului, după ce a început ciclul de spălare, pentru a adăuga articolul uitat, fără a fi afectat în vreun fel procesul de spălare a hainelor.

SteamWash

Ai grijă de sănătatea familiei tale, împreună cu Samsung. Noile mașini de spălat cu inteligență artificială oferă un regim special de igienizare cu abur, care elimină 99% dintre bacterii și alergeni, pentru a savura curățenia ideală a hainelor, fapt demonstrat de testele efectuate de Asociația Britanică de luptă cu alergiile, precum cele efectuate de compania Intertek.

Noua generație de mașini de spălat și uscătoare Samsung, dotate cu inteligență artificială și display personalizat, sunt puse în vânzare din această primăvară și în magazinele din Republica Moldova:

1. Confort maxim - minim de lucruri uitate

2. Lucrurile preferate vor arăta ca noi mai mult timp

3. Cu grijă pentru sănătatea celor dragi

4. Super eficiență în doar 59 de minute

Pentru a afla primul despre inovațiile Samsung accesează pagina noastră de Facebook sau canalul nostru de Youtube.


Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
2 mai, 2021 15:00
0
1 544

Samsung a redevenit cel mai mare producător mondial de smartphone

2 mai, 2021 15:00
0
1 544

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a recucerit de la rivalul Apple titlul de cel mai mare producător mondial de smartphone, fiind responsabil pentru o cincime din vânzările mondiale în primul trimestru al acestui an, a anunţat joi firma de cercetare de piaţă Canalys, transmite Reuters.

Samsung a redevenit cel mai mare producător mondial de smartphone

Cu toate acestea, producătorul chinez Xiaomi Corp este cel care a avut cele mai bune performanţe trimestriale înregistrate vreodată, livrările sale crescând cu 62%, până la 49 de milioane de smartphone-uri, şi la o cotă de piaţă de 14%, ceea ce îl plasează pe locul al treilea după Samsung şi Apple, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

La nivel global, în primele trei luni ale acestui an, livrările de smartphone-uri au crescut cu 27%, până la 347 milioane de unităţi, pe măsură ce piaţa chineză s-a deschis după pandemia de COVID-19, iar campania rapidă de vaccinare din SUA a crescut speranţele pentru o revenire economică.

Samsung este din nou lider, după ce a livrat 76,5 milioane de smartphone-uri şi a controlat 22% din piaţă în primul trimestru. Separat, grupul sud-coreean a raportat joi o creştere cu 66% a profitului trimestrial, graţie vânzărilor robuste de telefoane Galaxy S21.

Canalys susţine că pe locul al doilea este grupul american Apple, care în perioada ianuarie-martie a livrat 52,4 milioane de telefoane iPhone şi a controlat o cotă de piaţă de 15%, după ce a reuşit să îi cucerească pe consumatorii chinezi cu noul său iPhone 12.

Apple a publicat şi el joi rezultatele peste aşteptări pentru primul trimestru. Vânzările au urcat cu 54%, graţie noilor telefoane iPhone 12, până la 89,6 miliarde de dolari, în timp ce profitul net a urcat de la 11,3 miliarde dolari, la 23,6 miliarde dolari.

Următoarele trei locuri în clasamentul mondial sunt ocupate de producători chinezi, astfel: Xiaomi (49 milioane de smartphone livrate în primul trimestru), Oppo (37,6 milioane) şi Vivo (36 milioane). În schimb, grupul chinez Huawei, care odată era lider mondial, a căzut până pe locul şapte, cu 18,6 milioane de smartphone-uri vândute în primul trimestru, după ce anul trecut a decis să îşi vândă marca de telefoane Honor.

Directorul de cercetare de la Canalys, Ben Stanton, subliniază că pandemia de COVID-19 continuă să fie o problemă, dar nu mai este principalul obstacol pentru piaţa de smartphone.

„Aprovizionarea cu componente vitale, precum cipuri, a devenit principala îngrijorare şi va afecta livrările de smartphone în următoarele trimestre”, a spus Ben Stanton.

Potrivit acestuia, pe măsură ce problemele în aprovizionarea cu componente vor persista, marile companii vor deţine un avantaj unic, deoarece vor avea mai multă putere de negociere, iar asta va pune presiuni suplimentare pe mărcile mai mici, astfel că unii producători vor urma exemplul LG şi vor ieşi de pe piaţa de smartphone.

Cu toate acestea, producătorul chinez Xiaomi Corp este cel care a avut cele mai bune performanţe trimestriale înregistrate vreodată, livrările sale crescând cu 62%, până la 49 de milioane de smartphone-uri, şi la o cotă de piaţă de 14%, ceea ce îl plasează pe locul al treilea după Samsung şi Apple, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

La nivel global, în primele trei luni ale acestui an, livrările de smartphone-uri au crescut cu 27%, până la 347 milioane de unităţi, pe măsură ce piaţa chineză s-a deschis după pandemia de COVID-19, iar campania rapidă de vaccinare din SUA a crescut speranţele pentru o revenire economică.

Samsung este din nou lider, după ce a livrat 76,5 milioane de smartphone-uri şi a controlat 22% din piaţă în primul trimestru. Separat, grupul sud-coreean a raportat joi o creştere cu 66% a profitului trimestrial, graţie vânzărilor robuste de telefoane Galaxy S21.

Canalys susţine că pe locul al doilea este grupul american Apple, care în perioada ianuarie-martie a livrat 52,4 milioane de telefoane iPhone şi a controlat o cotă de piaţă de 15%, după ce a reuşit să îi cucerească pe consumatorii chinezi cu noul său iPhone 12.

Apple a publicat şi el joi rezultatele peste aşteptări pentru primul trimestru. Vânzările au urcat cu 54%, graţie noilor telefoane iPhone 12, până la 89,6 miliarde de dolari, în timp ce profitul net a urcat de la 11,3 miliarde dolari, la 23,6 miliarde dolari.

Următoarele trei locuri în clasamentul mondial sunt ocupate de producători chinezi, astfel: Xiaomi (49 milioane de smartphone livrate în primul trimestru), Oppo (37,6 milioane) şi Vivo (36 milioane). În schimb, grupul chinez Huawei, care odată era lider mondial, a căzut până pe locul şapte, cu 18,6 milioane de smartphone-uri vândute în primul trimestru, după ce anul trecut a decis să îşi vândă marca de telefoane Honor.

Directorul de cercetare de la Canalys, Ben Stanton, subliniază că pandemia de COVID-19 continuă să fie o problemă, dar nu mai este principalul obstacol pentru piaţa de smartphone.

„Aprovizionarea cu componente vitale, precum cipuri, a devenit principala îngrijorare şi va afecta livrările de smartphone în următoarele trimestre”, a spus Ben Stanton.

Potrivit acestuia, pe măsură ce problemele în aprovizionarea cu componente vor persista, marile companii vor deţine un avantaj unic, deoarece vor avea mai multă putere de negociere, iar asta va pune presiuni suplimentare pe mărcile mai mici, astfel că unii producători vor urma exemplul LG şi vor ieşi de pe piaţa de smartphone.

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
29 apr, 2021 03:33
0
716

Familia fostului șef de la Samsung anunță cum va plăti taxa uriașă pe moștenire

29 apr, 2021 03:33
0
716

Familia fostului șef de la Samsung, Lee Kun-hee, care a murit în toamnă, a anunţat cum va plăti taxa uriașă pe moştenire, de aproape 11 miliarde de dolari.

Familia fostului șef de la Samsung anunță cum va plăti taxa uriașă pe moștenire

Printre altele, vor dona 23 de mii de opere de artă, unele semnate Picasso sau Dali, muzeelor din Coreea de Sud, iar sute de milioane de dolari vor merge în scopuri medicale, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

După moartea patriarhului de la Samsung, Lee Kun-hee, în octombrie anul trecut, cea mai puternică familie din Coreea de Sud a primit un răgaz de şase luni din partea autorităţilor pentru a anunţa ce se va întâmpla cu averea celui care a fost cel mai bogat sud-corean.

Şi, mai ales, cum vor plăti taxa pe moştenire.

Averea tatălui, care a murit anul trecut, este estimată la 21 de miliarde de dolari. Iar Coreea de sud are una dintre cele mai mari rate a taxei pe moştenire din lume: 50,5%.

Astfel, urmaşii, incluzând-o pe soţie şi trei copii, au de plătit către stat aproximativ 11 miliarde de dolari. Adică - a notat familia într-o rară declaraţie publică - “o taxă de moştenire de trei, patru ori mai mare decât încasările totale ale guvenului, din taxe pe venit, în anul 2020”.

Pentru acoperirea acestei datorii uriaşe către Fisc, familia a anunţat o suită de donaţii filantropice, incluzând sute de milioane de dolari pentru tratarea cancerului la copii, pentru un spital de boli infecţioase, respectiv pentru dezvoltarea vaccinurilor.

De asemenea, 23.000 de opere de artă şi antichităţi vor fi donate muzeelor din Coreea de Sud. Colecţia personală de artă a lui Lee Kun-he include capodopere semnate Salvador Dalí, Claude Monet şi Pablo Picasso; dar şi sute de lucrări ale unor artişti coreeni bine cotaţi în lumea artei.

Dincolo de aceste donaţii, familia s-a angajat să achite integral datoria, în tranşe eşalonate, în următorii cinci ani.

Grupul Samsung - care a început cu vânzarea peştelui şi legumelor la piaţă, în anii ’30 ai veacului trecut, când Japonia stăpânea peninsula coreană - este unul dintre marii productori ai lumii de telefoane, televizoare şi felurite alte dispozitive electronice.

Imaginea publică a familiei a fost șifonată prin arestarea, în ianuarie, a lui Lee Jae-yong, fiul celui dispărut, care ajunsese la şefia Samsung. A fost condamnat pentru mită legată de procesul de succesiune.

Printre altele, vor dona 23 de mii de opere de artă, unele semnate Picasso sau Dali, muzeelor din Coreea de Sud, iar sute de milioane de dolari vor merge în scopuri medicale, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

După moartea patriarhului de la Samsung, Lee Kun-hee, în octombrie anul trecut, cea mai puternică familie din Coreea de Sud a primit un răgaz de şase luni din partea autorităţilor pentru a anunţa ce se va întâmpla cu averea celui care a fost cel mai bogat sud-corean.

Şi, mai ales, cum vor plăti taxa pe moştenire.

Averea tatălui, care a murit anul trecut, este estimată la 21 de miliarde de dolari. Iar Coreea de sud are una dintre cele mai mari rate a taxei pe moştenire din lume: 50,5%.

Astfel, urmaşii, incluzând-o pe soţie şi trei copii, au de plătit către stat aproximativ 11 miliarde de dolari. Adică - a notat familia într-o rară declaraţie publică - “o taxă de moştenire de trei, patru ori mai mare decât încasările totale ale guvenului, din taxe pe venit, în anul 2020”.

Pentru acoperirea acestei datorii uriaşe către Fisc, familia a anunţat o suită de donaţii filantropice, incluzând sute de milioane de dolari pentru tratarea cancerului la copii, pentru un spital de boli infecţioase, respectiv pentru dezvoltarea vaccinurilor.

De asemenea, 23.000 de opere de artă şi antichităţi vor fi donate muzeelor din Coreea de Sud. Colecţia personală de artă a lui Lee Kun-he include capodopere semnate Salvador Dalí, Claude Monet şi Pablo Picasso; dar şi sute de lucrări ale unor artişti coreeni bine cotaţi în lumea artei.

Dincolo de aceste donaţii, familia s-a angajat să achite integral datoria, în tranşe eşalonate, în următorii cinci ani.

Grupul Samsung - care a început cu vânzarea peştelui şi legumelor la piaţă, în anii ’30 ai veacului trecut, când Japonia stăpânea peninsula coreană - este unul dintre marii productori ai lumii de telefoane, televizoare şi felurite alte dispozitive electronice.

Imaginea publică a familiei a fost șifonată prin arestarea, în ianuarie, a lui Lee Jae-yong, fiul celui dispărut, care ajunsese la şefia Samsung. A fost condamnat pentru mită legată de procesul de succesiune.

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
8 apr, 2021 22:34
1
299

Samsung lansează SmartTag Plus: Cum îți poți găsi obiectele pierdute

8 apr, 2021 22:34
1
299

Samsung a anunţat că va scoate pe piaţă noul SmartTag Plus. Dispozitivul va fi lansat la nivel global pe 16 aprilie, urmând ca acesta să fie disponibil în SUA pe parcursul săptămânilor următoare, informează CNET.

Samsung lansează SmartTag Plus: Cum îți poți găsi obiectele pierduteFoto: Mediafax

SmartTag Plus este o versiune mai nouă a SmartTag, un dispozitiv care ajută utilizatorii să găsească obiecte pierdute, cum ar fi cheile, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Dispozitivul utilizează tehnologia Bluetooth şi banda ultra-largă pentru a localiza elementele la care este ataşat. 

Apoi, cu tehnologia de realitate augmentată care utilizează camerele telefoanelor mobile, serviciul SmartThings Find de pe dispozitivele Galaxy va îndruma vizual utilizatorii către obiectele pierdute.

SmartTag Plus este o versiune mai nouă a SmartTag, un dispozitiv care ajută utilizatorii să găsească obiecte pierdute, cum ar fi cheile, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Dispozitivul utilizează tehnologia Bluetooth şi banda ultra-largă pentru a localiza elementele la care este ataşat. 

Apoi, cu tehnologia de realitate augmentată care utilizează camerele telefoanelor mobile, serviciul SmartThings Find de pe dispozitivele Galaxy va îndruma vizual utilizatorii către obiectele pierdute.

Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter

Loading...