309
0
Samsung a anunțat data lansării noului Galaxy Note 10
309
0

După eșecul primului smartphone pliabil, Galaxy Fold, amânat pe termen nedeterminat, sud-coreenii de la Samsung se pregătesc să lanseze un telefon mult așteptat.

Phabletul Galaxy Note 10 ar urma să debuteze pe 7 august, în cadrul unui eveniment programat la Barclays Center din Brooklyn, New York, transmite Știri.md cu referire la Gadgetreport.ro.

Potrivit unor surse citate de CNET, campania de promovare a noului telefon va fi una spectaculoasă, pe măsura inovațiilor aduse de noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 10 va fi disponibil în numai puțin de patru versiuni, cu dimensiuni de 6.28 respecitv 6.75 inchi și configurații celulare diferite – 4G și 5G.

Spre deosebire de seria Galaxy S10, noul Note nu va mai avea niciun buton fizic și nici jack pentru căștile de 3.5 mm. Va include însă clasicul stylus, elementul definitoriu al seriei Note.

Galaxy Note 10 va fi propulsat de același procesor Exynos de pe Galaxy S10, va include 8-10 GB de RAM ȘI trei sau patru camerE, în funcție de versiune, aceleași de pe Galaxy S10 5G.

Telefonul ar urma să ajungă în magazine cel mai devreme la 1 septembrie.

Citește și
article image
Cum dezactivezi cea mai dezamăgitoare funcție de pe un...
0
545
article image
Două companii de telefonie mobilă au depășit limita de...
1
1062
article image
Samsung vrea să bată competiția și lucrează deja la...
0
138
article image
Cel mai așteptat telefon Huawei ar putea avea un debut...
0
458