main logo
555

Roboți militari ruși fabricați în Coreea de Sud, prezentați lui Putin

Aflat într-o vizita la Școala Militară ”Suvorov” din Sankt Petersburg, pe 23 aprilie, Vladimir Putin a asistat la o demonstrație cu roboți echipați cu tehnologie de recunoaștere a vocii.

Roboți militari ruși fabricați în Coreea de Sud, prezentați lui Putin

La comanda unuia dintre cadeții școlii, roboții au efectuat flotări și chiar au stat în cap, transmite Știri.md cu referire la Paginaderusia.ro.

„Vă mulțumesc foarte mult! Excelent! „- au citat reacția președintelui rus agențiile Tass și RIA Novosti. Din relatările celor doua agenții de stat rezultă că roboții pe care Vladimir Putin i-a vizionat au fost creați la Școala ”Suvorov”.

Cu toate acestea, se pare că acești roboți sunt asamblați din componente produse de compania sud-coreeană Robotis cu scop educațional. Un kit pentru asamblarea unui robot, similar dispozitivului care i-a fost prezentat lui Putin, pe site-ul producătorului costă 1.199 $.

Pe YouTube puteți găsi videoclipul din 2013, unde un roboțel marca Robotis execută aceleași comenzi care au fost demonstrate și la Școala ”Suvorov”, potrivit Znak.com.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării