main logo
655

Primul telefon care îți va oferi 10 GB de memorie RAM

Telefoanele au deja cu mult mai multă memorie RAM decât calculatoarele pe care le foloseam acum câțiva ani, iar lucrurile merg tot înainte, astfel că ne putem aștepta la un smartphone cu 10 GB de memorie.

Primul telefon care îți va oferi 10 GB de memorie RAM

Smartphone-urile au specificații din ce în ce mai puternice; chiar și după apariția primelor generații de telefoane inteligente, n-ai fi zis că vom ajunge la componentele din prezent. Evoluția continuă, însă. Până acum, ne-am minunat la telefoanele cu 8 GB de memorie RAM, dar viitorul pare să ne aducă următoarea etapă, cea a 10 GB de memorie RAM, relatează Știri.md cu referire la playtech.ro.

TENNA, organizația din China care se ocupă de certificarea telefoanelor înainte de apariția lor pe piață, a dezvăluit recent o nouă variantă a lui Oppo Find X. Spre deosebire de modelul deja cunoscut, acesta îți aduce 10 GB de memorie RAM. În plus, acesta vine și cu 256 GB de stocare.

Cei de la GizmoChina au fost între primii care au descoperit noutatea, după ce au fost îndrumați de către un mesaj postat pe Twitter, în care se arăta varianta actualizată de Find X.

Rămâne de văzut dacă telefonul va deveni disponibil pe piață. Totuși, dacă acesta devine realitate, va fi primul care oferă această cantitate de memorie RAM. Există competiție și din direcția celor de la Vivo. Există zvonuri conform cărora și aceștia ar avea în lucru un astfel de telefon.

Despre Vivo, însă, am scris încă din ianuarie că lucrează la un asemenea telefon, timp suficient pentru a se fi materializat o astfel de idee, însă pare că situația e alta.

Oricare dintre aceștia ar fi primul, însă, un lucru e clar: suntem foarte aproape de apariția pe piață a unui smartphone cu 10 GB de memorie RAM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării