main logo
1125

Prima fotografie reală cu un Samsung Galaxy S10 Plus

Trioul de telefoane Samsung Galaxy S10 se află la aproximativ o lună distanță de lansarea oficială, însă o imagine din Coreea de Sud arată telefonul folosit de către un bărbat, într-un autobuz.

Prima fotografie reală cu un Samsung Galaxy S10 Plus

E deja destul de clar că telefoane Samsung Galaxy S10 au ieșit deja din fabrică, având în vedere că ne mai desparte doar o lună de lansarea oficială. Angajați ai companiei au deja noile telefoane, pentru a testa dispozitivele în condiții de utilizare normală, transmite Știri.md cu referire la Playtech.

Evident, mai apar și scăpări în astfel de situații, iar acum avem de-a face cu una de acest fel. Un bărbat a fost fotografiat într-un autobuz, în timp ce folosea un dispozitiv despre care suntem aproape siguri că e un Samsung Galaxy S10 Plus. Aranjamentul de camere foto duale pe partea din față este vehiculat de mult timp pentru S10 Plus, iar un alt telefon nu ar avea acest element distinct.

Fotografia a fost postată pe reddit, iar un comentator susținea că are, de asemenea, un S10 Plus. Acesta spune că bărbatul din poză e, cel mai probabil, un bărbat angajat la campusul Suwon, din Coreea de Sud. Aparent, angajatul a eliminat software-ul care aplică un watermark pe ecranul telefonului. Comentatorul spune că angajații care fac asta riscă destul de mult.

Telefonul din imagine are carcasă, iar comentatorul spune că nu poate fi înlăturată. Dacă smartphone-ul este scos din carcasă, acesta se va bloca automat.

Pentru că smartphone-ul nu mai are foarte mult până la lansare, e foarte probabil să mai vedem și alte fotografii de acest fel cu telefonul în zilele și săptămânile următoare, iar pe 20 februarie vom avea ocazia să vedem trioul S10 în toată splendoarea sa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării