main logo
680

Planurile Apple, date peste cap: Ce se întâmplă cu iPhone 12

iPhone 12 e cel mai așteptat telefon al anului. Sunt estimări că vor fi trei versiuni, că prețul va fi mai mic pentru cea mai mică versiune, dar acum planul de lansare e un pic dat peste cap.

Planurile Apple, date peste cap: Ce se întâmplă cu iPhone 12

Tradițional, Apple a introdus un iPhone nou înainte de mijlocul lunii septembrie. Pentru 2020, dat fiind contextul global, lucrurile vor sta un pic diferit. Inițial, Qualcomm a indicat spre o amânare a iPhone 12, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Luca Maestru, director financiar al Apple, a confirmat zvonul. „Anul trecut, am început să vindem telefoanele la finalul lunii septembrie, anul acesta ne așteptăm ca stocurile să fie disponibile câteva săptămâni mai târziu”, a transmis acesta investitorilor, citat de The Verge.

În 2017, Apple a introdus iPhone 8 și iPhone X în septembrie, dar cel din urmă a ajuns în magazine în noiembrie. Pentru iPhone 12 ne putem aștepta la o lansare clasică, în prima jumătate din septembrie, cu o livrare aproape de mijlocul lui octombrie.

De ce iPhone 12 va fi important pentru Apple

Apple a întârziat lansarea unui telefon 5G. iPhone 12 ar fi primul cu noul standard și ar fi, totodată, primul model care face parte dintr-o serie de patru modele.

Ar fi vorba de un iPhone 12 Pro Max cu ecran de 6,7 inci, iPhone 12 Pro de 6,1 inci, un iPhone 12 Plus de 6,1 inci (eventual o actualizare pentru iPhone 11) și un model de bază cu ecran de 5,4 inci și un pic mai bun decât iPhone SE.

Contextul e că ultima mare actualizare făcută de Apple pentru linia de telefoane a fost în 2017, cu iPhone X.

De atunci până acum vorbim doar de actualizări minimale (Xs și Xs Max) și pentru camera foto (11 Pro și 11 Pro Max). 

Acum, cel mai probabil vorbim de un design similar cu iPad Pro, dar și modemul 5G.

E foarte probabil ca nu toate modelele să fie 5G. Dar cele Pro vor fi. Odată cu acest „super ciclu”, Apple va introduce un design nou – similar iPhone 4 sau iPad Pro – cu margini drepte și crestătură mai mică.

Totodată, te poți aștepta la mai multe nuanțe de culoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării