main logo
405

O aplicație de horoscop cu date de la NASA a strâns 6 milioane de dolari

Se pot câștiga bani mulți pe seama celor care cred că pot afla viitorul cu ajutorul zodiilor: trei tineri au strâns investiții de 6 milioane de dolari pentru o aplicație de horoscop spune că folosește date de la NASA și convinge lumea că realizează astrograme precise.

O aplicație de horoscop cu date de la NASA a strâns 6 milioane de dolari

Antreprenorii newyorkezi Banu Guler, Anna Kopp și Ben Weitzman au înființat startup-ul Co — Star - aplicație de astrologie, iar săptămâna aceasta au obșinut o finanțare de peste 5 milioane de dolari de la un fond de investiții american, Maveron, transmite Știri.md cu referire la Startupcafe.ro

În total, startup-ul a convins investitorii să bage 6 milioane de dolari în aplicație, de la înființarea sa, din octombrie 2017.
 
Cum lumea mai confundă uneori astrologia cu o știință adevărată ca astronomia, ești cu atât mai convingător dacă spui că zodiacul tău folosește date de la NASA - agenția spațială americană.

„Azi suntem entuziasmați să anunțăm investiția noastră seed în Co — Star, o aplicație de astrologie social media, hiper-personalizată. Aplicația este focalizată pe a oferi oamenilor instrumentele care să-i ajute să înțeleagă sensul lumii și al locului lor în ea. Co-Star face asta folosind date și NASA și tehnologie proprie pentru a construi o hartă completă a cerului de la momentul nașterii tale, știind întotdeauna unde se află stelele exact, cu actualizare în timp real”, a spus Anarghya Vardhana, partener în fondul de investiții Maveron.

Ea nu a menționat suma investită, dar New York Times a relatat că este vorba de peste 5 milioane de dolari.

Co-Star merge pe un model de afaceri „freemium” - poate fi folosită gratis, dar are și funcționalități pe bani. Pentru 2 dolari și 99 de cenți utilizatorul poate să compare astrograma sa cu cea a unui prieten.

Aici intervine și partea de aplicație de socializare sau chiar de dating. CEO-ul startup-ului, Banu Guler, susține că utilizatorul aplicației ei poate să vadă astfel de ce relația cu prietena sa nu merge bine. 

„De ce ne certăm ca nebunii și de ce mi-ai închis? Din cauză că ești un Capricorn? Poate. Așa că hai să vorbim despre asta!” - a povestit Guler pentru jurnaliștilor de la New York Times.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării