main logo
473

O aplicație convinge copilul să răspundă la mesaje când este căutat de părinți

Aplicația ReplyASAP le dă părinților puterea să blocheze telefoanele copiilor dacă aceștia nu răspund la mesajele text.

O aplicație convinge copilul să răspundă când este căutat de părințiO aplicație convinge copilul să răspundă când este căutat de părinți

Aplicația a fost creată de un tată care avea îngrijorări apărute pe fondul lipsei răspunsurilor, iar aplicație de telefon practic obligă copilul să răspundă la mesaje, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Acesta și-a dat seama că, dacă copilul său nu are acces la toate celelalte funcții de pe telefon, subit este capabil să răspundă unui mesaj. Dacă asta nu e suficient, aplicația îți permite să pornești și o alarmă pe telefonul odraslei, iar aceasta se va opri doar după aceasta răspunde. Alarma funcționează fără probleme și dacă telefonul este mod silențios.

”ReplyASAP face mesajele imposibil de ratat, deoarece mesajele importante nu ar trebui să fie omise”, a declarat Nick, creatorul aplicației. Acesta pare că s-a săturat ca fiul său să-i ignore mesajele, atunci când îl întreabă dacă a ajuns cu bine la adresa pe care i-a indicat-o.

Aplicația a reușit să se facă destul de căutată după lansarea din 2018. Aceasta e disponibilă în magazinul Google Play, de unde a fost descărcată de aproximativ 75.000 de ori. Din păcate, ReplyASAP este disponibilă doar pentru telefoanele cu Android momentan, însă o versiune pentru iPhone-uri ar urma să sosească în curând.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării