main logo
938

Nouă funcție pe Instagram: Postări care conțin doar text și emoji-uri

Funcţia Notes, lansată iniţial la finele anului trecut, este acum disponibilă şi în Europa, iar utilizatorii vor putea crea postări care conţin doar text şi emoji-uri.

Nouă funcție pe Instagram: Postări care conțin doar text și emoji-uriFoto: protv.ro

Şeful Instagram, Adam Mosseri, anunţă extinderea disponibilităţii funcţiei Notes, care poate fi acum folosită în Europa şi Japonia, două dintre puţinele regiuni în care aceasta nu putea fi folosită până acum, transmite Știri.md cu referire la News.ro.

Mosseri a explicat faptul că întârzierea cu care Notes a fost lansată în Europa şi Japonia vine din verificările necesare pentru asigurarea respectării legislaţiei specifice celor două regiuni.

Notes permite crearea unei postări de maximum 60 de caractere, compusă exclusiv din text şi emoji-uri. Aceste postări pot fi create din secţiunea de comunicare a platformei sociale.

Tot în Inbox pot fi văzute postările text ale prietenilor apropiaţi şi ale celor cu care există o relaţie reciprocă de urmărire. Acestea sunt vizibile numai 24 de ore şi acceptă răspunsuri, tot de tip text, de la cei care le pot vedea.

Instagram a lansat Notes în luna decembrie ca o modalitate prin care pot fi iniţiate scurte discuţii între utilizatori.

Compania evaluează, în prezent, lansarea Notes ca o aplicaţie separată şi îmbogăţirea funcţionalităţii acesteia, care ar putea deveni un competitor pentru Twitter.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării