main logo
789

Noi probleme la iPhone Xs și Xs Max: Unele telefoane nu se încarcă. Reacția Apple

Apple a anunțat cum va remedia această problemă, sesizată de mai mulți utilizatori.

Noi probleme la iPhone Xs și Xs Max: Unele telefoane nu se încarcă

Update 3 octombrie

Apple va rezolva problema legată de încărcarea telefoanelor, printr-un update pe care îl va oferi noua versiune a sistemului de operare, iOS 12.1, care va fi lansată în această toamnă, relatează Știri.md cu referire la yoda.ro.

În prezent există o versiune beta iOS 12.1, dar aceasta nu este versiunea finală și nu va rezolva problema utilizatorilor afectați. De aceea, experții de la Phone Arena nu recomandă instalarea unei versiuni beta.

Utilizatorii de iPhone care au observat probleme cu încărcarea telefonului atunci când acesta are ecranul închis trebuie deci să aștepte noul update.

Până atunci, anomalia poate fi remediată în mai multe feluri: prin folosirea unui încărcător wireless, prin deschiderea ecranului atunci când telefonul se încarcă, sau prin scoaterea și reintroducerea cablului Lightning.

Utilizatorii care au cumpărat noile modele de iPhone se plâng din nou de probleme cu aceste gadgeturi.

La scurt timp după primele plângeri scrise de utilizatorii iPhone Xs și Xs Max, în care reclamau conexiunea slabă la internet și semnalul de proastă calitate, pe forumurile de specialitate au apărut noi reclamații.

Mai mulți utilizatori declară că telefonul lor nu se încarcă prin cablul Lightning atunci când ecranul este închis.

Problema s-a rezolvat în unele cazuri când ecranul a fost activat. Alți utilizatori au fost însă nevoiți să scoată cablul și apoi să îl conecteze din nou, pentru ca telefonul să se încarce.

Au fost și câteva situații în care telefonul s-a blocat complet în momentul în care a fost pus la încărcat cu ecranul închis.

Problema a fost demonstrată și de vloggerul Lewis Hilsenteger, pe canalul său de YouTube, Unbox Therapy.

Deocamdată nu este clar cât de răspândită este această problemă, dar cu siguranță doar unii utilizatori sunt afectați, nu toți.

Este posibil ca anomalia să fie provocată de o eroare de software, care poate fi rezolvată printr-un update, scrie Phone Arena.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării