main logo
733

Motivul pentru care iPhone Xs și Xs Max își dezamăgesc utilizatorii

Este aproape imposibil să găsești un telefon perfect, dar când investești peste o mie de euro într-un gadget precum iPhone Xs sau Xs Max, te aștepți să nu aibă aceleași probleme ca un smartphone de 100 de euro.

Motivul pentru care iPhone Xs și Xs Max își dezamăgesc utilizatorii

Din păcate, Apple ne dezamăgește din nou, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

În cazul în care ai făcut o investiție semnificativă în cele mai noi, mai performante și prețioase gadgeturi din portofoliul Apple, te-ai fi așteptat la o experiență de utilizare fără cusur. 

Din păcate, un număr important de utilizatori au început să se plângă online că nu este cazul iPhone Xs și Xs Max.

Conform rapoartelor de pe forumul oficial Apple, preluate de 9to5Mac, situația este una foarte deranjantă și ușor de reconstituit. În plus, afectează majoritatea terminalelor aflate în circulație, inclusiv cele din magazinele oficiale ale companiei americane.

Dacă ai un iPhone Xs sau Xs Max, ai fi uimit cât de ușor îl faci să se sacadeze. În contextul în care nu vorbim de un joc pretențios, ci doar de navigare banală prin interfață, problema este una cât se poate de penibilă. 

Din câte se pare, fenomenul ciudat iese la iveal în momentul în care ai pe ecran conținut static timp de aproximativ 10 secunde, după care încerci să interacționezi cu telefonul. În acel moment, vei vedea că ferestrele ”se agață”.

Deși scenariul descris mai sus pare unul cât se poate de specific, este foarte probabil să citești un articol online sau o postare stufoasă pe Facebook, fără să interacționezi 10 secunde cu telefonul. Dacă faci după aia un swipe pe ecran și vezi că se sacadează, este normal să te îngrijorezi sau, cel puțin, să te enervezi.

Unii au mers la Apple să-și schimbe telefoanele din acest motiv, dar până și pe telefoanele de schimb s-a repetat situația. 

Nu există niciun comunicat oficial pe marginea subiectului și nu este clar la această oră dacă problema e cauzată de hardware sau software.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării