main logo
522

Microsoft a dezactivat pe ascuns o funcţie de protecţie esenţială din Windows 10

Fără să ştim, PC-urile cu Windows 10 au devenit mai nesigure începând cu luna octombrie a anului trecut, după ce Microsoft a dezactivat fără să anunţe pe nimeni unul dintre cele mai vechi sisteme de protecţie a sistemului de operare.

Microsoft a dezactivat pe ascuns o funcţie de protecţie din Windows 10

Esenţiali pentru păstrarea setărilor Windows şi buna funcţionare a aplicaţiilor, regiştrii sistemului de operare erau până de curând protejaţi creând în mod automat copii de siguranţă, operaţiunea derulată la intervale de timp prestabilite având scopul de permite remedierea erorilor cauzate de situaţii neprevăzute, cum ar fi defecţiuni minore ale suportului de stocare sau oprirea alimentării cu energie a PC-ului. 

Fără acestea, remedierea problemelor Windows 10 care exclusiv în seama funcţiei System Restore şi a backup-urilor de sistem (dacă există), transmite Știri.md cu referire la Go4it.ro.

Cei care au avut de-a lungul timpului nevoie să apeleze la ajutorul System Restore ştiu deja că numărul punctelor de restaurare Windows este limitat, iar în funcţie de problema apărută, repararea sistemului de operare poate să eşueze.

Descoperită de către utilizatori avansaţi, obişnuiţi să cotrobăie prin măruntaiele sistemului de operare, problema a fost mai întâi semnalată pe forumurile de suport tehnic. 

Concret, deşi iniţierea procesului de backup este urmată cu un mesaj confirmând reuşita operaţiunii, fişierele de backup nu sunt efectiv create.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării