main logo
4006

Luna plină din 8 decembrie 2022, fenomen rar: Ce spun astrologii

Luna plină din decembrie, cunoscută sub denumirea de „lună rece”, poate fi observată în noaptea de 8 decembrie.

Luna plină din 8 decembrie 2022, fenomen rar: Ce spun astrologiiFoto: protv.ro

Pe 8 decembrie 2022 este faza de lună plină. În această zi, luna este luminată în proporție de 99,74%, conform nineplanets.org, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Aceasta va fi vizibilă pe tot parcursul nopții, deoarece răsare în est și tranzitează meridianul la miezul nopții, după care în vest.

Fenomen astrologic rar

Particularitatea lunii pline din 8 decembrie este că va acoperi planeta Marte în primele ore a zilei de joi.

Evenimentul magnific poate fi văzut cu ochiul liber. Astfel, Marte va dispărea complet în spatele lunii pline pentru aproximativ o oră.

Fenomenul va putea fi observat la ore diferite în diverse colțuri ale Globului, iar pentru asta trebuie consultate orarele locale disponibile online.

Ce impact are luna plina asupra zodiilor

Astrologul australian Janelle Palibrk a explicat că luna plină din această seară va afecta viața sentimentală a oamenilor.

În timp ce unele persoanele se vor simți mai emotive sau mai pasionale, altele vor avea tendința să fie infideli.

Janelle Palibrk, din Melbourne, susține că evenimentul astrologic în conjuncție cu Marte Retrograd îi va lăsa pe oameni să se simtă copleșiți de emoții și a avertizat că unii vor călca strâmb și își vor înșela partenerii.

„Deși nu putem prezice că fiecare Berbec va fi loial în această lună sau că fiecare Vărsător va fi 100% credincios, putem oferi o perspectivă asupra trăsăturilor de personalitate ale fiecărui semn stelar și asupra modului în care luna rece le poate afecta”, a spus Janelle pentru FEMAIL, conform DailyMail.

Ce zodii sunt predispuse să trișeze în această seară

• Vărsător
• Săgetător
• Balanță

Care sunt zodiile care rămân loiale

• Scorpion
• Taur

Ce impact are luna plină asupra zodiilor

Berbec: Indiferent dacă sunteți într-o relație sau nu, luna rece vă va face să vă simțiți puternic și veți rămâne fidel propriilor dorințe.

Balanță: Pentru cei care se află în prezent într-o relație toxică și simt că stagnează, s-ar putea să vă surprindeți căutând atenție în altă parte.

Gemeni: Te vei simți foarte solicitat în cadrul grupurilor tale sociale, atât de mult încât s-ar putea chiar să fie nevoie să-ți acorzi un moment doar pentru tine.

Taur: Lucrurile vor deveni mai ușoare pentru tine în această lună rece, deoarece în ultima perioadă te-ai confruntat cu stres intens. Trebuie să vorbești mai mult cu tine.

Rac: Dacă te-ai simțit dezamăgit recent, luna rece te va face să te simți ca nou și vei începe să te regăsești pe tine și îți vei redescoperi pasiunile. Fă-ți timp pentru ceea ce te face fericit.

Săgetător: Totul este despre tine în acest moment. Ești însă o persoană căreia îi place să se autosaboteze și s-ar putea să simți un impuls intens să faci ceva nesăbuit și îndrăzneț. Luna rece nu ar trebui să fie momentul în care să faci schimbări majore în viața personală, deoarece lucrurile ar putea deveni explozive. Abține-te de la flirt dacă ești într-o relație și concentrează-ți energia asupra partenerului tău. Este momentul perfect pentru a vă reconecta.

Fecioară: Este momentul perfect al anului pentru a te relaxa și a reflecta la ceea ce ai realizat, deoarece s-ar putea ca viața să ți se aglomereze. Folosește această perioadă pentru a începe un ritual de îngrijire de sine.

Scorpion: Acum este ocazia perfectă pentru a-ți face timp pentru partenerul tău, mai ales dacă v-ați certat în ultima vreme. Fii clar în comunicare, stați aproape unul de celălalt și bucură-te de luna plină.

Capricorn: Din păcate pentru Capricorn, luna rece nu este momentul potrivit pentru reînnoirea relației. Aveți răbdare, pentru că lucrurile se vor schimba în jurul datei de 21 decembrie. Profitați de timp pentru a vă investiga emoțional și a afla ce aveți nevoie

Leu: S-ar putea să vă confruntați cu o opțiune care vă poate schimba viața pentru totdeauna. Acest lucru poate suna înfricoșător, dar se va sfârși cu bine în cele din urmă. Această lună plină va fi doar despre vindecare.

Vărsător: Vă veți confrunta cu niște decizii grele. Nu ești pregătit pentru o schimbare în viața ta sentimentală. Poate fi tentant, însă consecințele ar putea fi distructive. Rămâneți concentrat pe ceea ce se aliniază cu valorile și convingerile voastre de bază.

Pești: Dintre toate zodiile, Peștii trebuie să se relaxeze în această seară de lună rece. Te vei simți mai iritat decât de obicei. Fă-ți timp pentru tine.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării