main logo
458

iPhone-urile din 2019 te-ar putea convinge să nu le cumperi

iPhone-urile pe care Apple le va scoate la vânzare peste aproximativ un an s-ar putea să nu fie tocmai suficient de bune pentru un nou upgrade.

iPhone-urile din 2019 te-ar putea convinge să nu le cumperi

De-a lungul timpului, Apple a reușit să creeze un tipar al lansărilor de noi telefoane. Astfel, dincolo de un nou 4, 5, 7 sau X, apar și variante care conțin ”s” în nume. Astfel de variante de iPhone reprezintă telefoane cu îmbunătățiri relativ minore față de generația precedentă, relatează Știri.md cu referire la playtech.ro.

Așa cum iPhone 5s a fost un update mic față de 5, iar cum iPhone 7s a reprezentat un update mic față de 7, așa e cazul și cu noile Xs și Xs Max, față de iPhone X de anul trecut. Diferențele între telefoane nu sunt enorme, iar asta te face să te gândești că la anul, Apple va veni cu ceva nou și diferit.

Ming-Chi Kuo, analist cunoscut pentru predicțiile sale vizavi de Apple, nu este însă de acord cu această teorie. Teoretic, dacă ne luăm după calendarul lansărilor, anul viitor este dedicat unui telefon cu schimbări majore, dar Kuo este de părere că iPhone-urile din 2019 vor fi un update destul de mic, la fel ca în cazul de față.

Astfel, noile telefoane de anul viitor vor fi tot un trio și vor avea, cel mai probabil, ecrane de dimensiuni similare. Vom vedea un telefon cu ecran LCD de 6,1 inci, dar și două modele OLED cu display-uri de 5,8, respectiv 6,5 inci. Informația este una destul de intrigantă, având în vedere deciziile din trecut ale Apple. Evident, pentru că vorbim despre un zvon și pentru că suntem la 11 luni distanță de noile telefoane, trebuie să privim cu oarecare scepticism noile informații.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării