main logo
516

iPhone 2019: Ce trebuie să știi despre noile telefoane Apple

Apple simte presiunea producătorilor chinezi de mobile și are mai multe motive ca niciodată să lanseze un iPhone 2019 care să te lase cu gura căscată.

iPhone 2019: Ce trebuie să știi despre noile telefoane Apple

Mai sunt multe luni până la lansare, dar câteva informații au ajuns online deja, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Este foarte dificil să ai încredere în zvonuri despre noile modele de smartphone-uri din portofoliul americanilor de la Apple. 

Cu toate acestea, există unii ”furnizori” de speculații care au avut suficient de multă dreptate în trecut, încât șansele să se înșele sunt destul de mici. În cazul iPhone 2019, este vorba de analistul Ming-Chi Kuo. 

Ca referință, el a fost primul care a publicat în 2018 diagonalele pentru iPhone Xs, Xs Max și iPhone Xr.

Același Ming-Chi Kuo a publicat o notă cu detaliile pe care se așteaptă să le vadă prezente în noile modele de iPhone lansate în 2019. Informațiile au fost imediat preluate de mai multe publicații importante, precum MacRumors, 9to5Mac și The Verge.

În orice caz, Kuo este de părere că vom vedea trei telefoane Apple în 2019. Dintre ele, unul va integra un sistem de captură cu trei camere principale. 

Diagonalele vor rămâne neschimbate în 2019, iar crestăturile din partea de sus a ecranelor se vor regăsi în același loc.

iPhone XRs va folosi în continuare un LCD mai ieftin, în defavoarea unui OLED. 

Din privința upgrade-urilor, autentificarea prin Face ID va deveni mai eficientă, bateriile ar trebui să fie mai mari, iar terminalele ar trebui să aibă câteva tehnologii complet noi. 

Pentru prima oară, iPhone 2019 va putea încărca wireless alte gadgeturi compatibile. 

În plus, printr-un sistem radio pe frecvențe ultra-largi va putea facilita cu precizie navigația în interiorul clădirilor precum mall-uri sau aeroporturi.

În 2019, iPhone-urile vor continua să utilizeze porturi Lightning în defavoarea tranziției la USB C, cum s-a întâmplat cu iPad-urile din ultima parte a anului trecut.

La capitolul iPad-uri, după o pauză de câțiva ani, în 2019 vom vedea un nou iPad mini. 

Un iPod Touch actualizat va fi de asemenea anunțat, pe lângă două iPad-uri care vor avea dimensiuni similare cu cele de acum câteva luni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării