iPhone 12, greu de găsit. Apple face faţă cu greu cererii
5 noiembrie, 23:10
504
1
iPhone 12, greu de găsit. Apple face faţă cu greu cererii
5 noiembrie, 23:10
504
1

Dacă te tentează să iei noul iPhone 12, va trebui să te grăbeşti. Apple are probleme în a face faţă cererii.

Foto: Mediafax

iPhone 12 va ajunge peste o săptămână în magazinele din România. Suntem în al treilea val iar cererea până acum a fost una foarte mare, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Iar Apple are dificultăţi în a produce noi unităţi. Motivul? Restricţiile comerciale şi încetinirea procesului de fabricare din cauza pandemiei, scrie Bloomberg. 

Astfel, a doua cea mai scumpă componentă din interiorul iPhone-ului este mai dificil de obţinut iar Apple rămâne în urma cererii.

Un motiv este legat de sancţiunile impuse asupra Huawei. Statele Unite încearcă să limiteze accesul companiei din China la componente. Astfel, Huawei şi-a făcut stoc masiv de componente din timp. Abia în 6 luni se va reveni la normal iar Apple nu va fi singura afectată, ci şi Samsung.

iPhone 12 şi 12 Pro sunt deja disponibile în multe ţări. Însă specialiştii au probleme în a recomanda unul dintre cele două modele, diferenţele fiind foarte mici.

„iPhone-urile vor fi în spatele competiţiei pentru încă un an în ceea ce priveşte display-ul. Unora nu le pasă de acest lucru însă. Dar se vor întreba dacă să aleagă iPhone 12 sau iPhone 12 Pro. Sincer, cele două telefoane sunt la fel. Singura diferenţă majoră este dată de zoom-ul optic 2x şi de camera ToF”, spun Willard Gove, GSM Arena.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter