main logo
452

iPhone 11, lăudat intens de jurnaliștii americani care l-au testat

O serie de recenzii favorabile lui IPhone 11 arată că merită cumpărat noul model în defavoarea lui Iphone 10, cel puțin din punct de vedere al calității imaginilor surprinse de camera foto.

iPhone 11, lăudat intens de jurnaliștii americani care l-au testat

Al lucru ar fi al autonomiei crescute oferite de baterie și procesorul mai economic din punct de vedere al consumului de energie, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Primele livrări ale lui IPhone 11 vor începe vineri în SUA. Până atunci însă, noul model de telefon inteligent produs de Apple s-a aflat în mâinile unor jurnaliști pasionați de știință și tehnologie care și-au publicat recenziile în mai multe renumite publicații americane. 

Majoritatea review-urilor au avut numai cuvinte de laudă despre Iphone 11, relatează Business Insider, lăudând autonomia bateriei și camerele cu care este echipat modelul flagship de la Apple. 

Mulți au recomandat upgrade-ul la noul model pentru oricine dorește să-și înlocuiască un model mai vechi de IPhone. 

Publicația ”The Verge” a recomandat upgrade-ul în acest an pentru orice deținător de IPhone care vrea ultimul model produs de Apple. 

Redactorul șef al publicației a spus că IPhone 11 este, în esență, un upgrade față de modelul din 2018, IPhone XR, pentru mai puțin de 50 de dolari. 

Pe de altă parte, el a spus că noile modele supuse testului s-au confruntat cu mici probleme de soft, închideri forțate ale aplicațiilor și mici bug-uri. 

Jurnaliștii de la USA Today au lăudat autonomia bateriei lui IPhone 11, dar au precizat că nu este neapărat necesar să te grăbești ca să îl cumperi imediat. 

Jurnalistul Ed Baig a spus că merită cumpărat noul IPhone dacă modelul pe care îl deții dă semne de oboseală și uzură. 

În caz contrar, jurnalistul a recomandat fanilor să mai aștepte un ciclu-două de producție, „când Apple va scoate ceva cu adevărat năucitor”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării