main logo
496

iPhone 11 ar putea avea o tehnologie folosită la Galaxy S10

Apple a anulat recent proiectul AirPower. Deși a fost dezamăgitor pentru mulți, opțiunile de pe iPhone 11 ar putea compensa oarecum.

iPhone 11 ar putea avea o tehnologie folosită la Galaxy S10

Ming-Chi Kuo, analist Apple, spune că următoarea generație de iPhone ar putea suporta încărcarea în două sensuri. Ceea ce înseamnă că iPhone 11 ar putea încărca un alt telefon sau chiar căștile AirPods.

De fapt, telefonul ar putea fi folosit pentru a oferi energie casetei de încărcare. Aceasta ar urma să fie cea care încarcă AirPods-urile, ceea ce nu e totuși extrem de practic, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

Dacă predicțiile acestuia sunt adevărate, Apple ar intra și ea în rândul lumii. Samsung deja oferă tehnologia aceasta. Modelele Galaxy S10 pot încărca alte dispozitive precum căștile Galaxy Buds sau ceasul Galaxy Watch Active.

Ming-Chi Kuo este celebru pentru predicțiile pe care le oferă despre dispozitivele Apple care se dovedesc de cele mai multe ori a fi adevărate.

De asemenea, Kuo susține că modelele Apple din 2019 vor avea baterii mai mari decât au avut până acum. 

Este un pas normal, dacă telefoanele vor avea și opțiunea de încărcare în două sensuri. 

O baterie mai mare înseamnă, implicit, și o autonomie mai mare pentru iPhone 11.

Apple nu anunță niciodată specificațiile bateriilor telefoanelor. Experții le identifică abia după ce reușesc să pună mâna pe telefoane. 

Ultimele modele de iPhone, XS, XS Max și XR au baterii de 2,658 mAh, 3,174 mAh și respectiv 2,942 mAh.

Modelul XS are o baterie chiar puțin mai mică decât modelul anterior, iPhone X. Bateria acestuia este de 2,716 mAh.

iPhone 11 ar urma să vină cu ceva mai bun. Telefonul ar urma să primească un boost de 20-25% la nivelul capacității bateriei.

Apple urmează să lanseze în toamnă un nou lot de telefoane. Tot atunci va lansa și iPhone 11, deci mai avem de așteptat până vom ști cu siguranță.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării