20 aug, 2019 01:00
315
0
iPhone 11 ar putea avea acelaşi display OLED ca Samsung Galaxy Note 10
20 aug, 2019 01:00
315
0

Lăudată constant pentru calitatea ecranelor sale, compania sud-coreeană pare să fie o sursă de inspiraţie pentru gigantul din Cupertino.

Conform unui raport din Coreea de Sud, următoarele telefoane Apple ar putea folosi o tehnologie similară cu cea pe care o găsim pe ecranele lui Galaxy Note 10 şi Galaxy S10, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Asta înseamnă că Apple ar utiliza aceleaşi materiale OLED pe care le găsim în telefoanele Samsung. 

Anterior, Apple folosea materiale diferite de cele ale competiţiei pentru fabricarea ecranului, însă americanii ar dori să renunţe la această metodă. 

Motivul principal ar putea fi reducerea costurilor de fabricare. 

Folosirea unei tehnologii OLED deja existentă şi folosită pe telefoanele Samsung ar fi mai ieftină decât alternativa de a construi propriile ecrane, diferite de cele ale sud-coreenilor. 

În plus, Samsung este lăudată constant pentru calitatea display-ului integrat în flagship-urile sale, astfel încât decizia de a folosi un ecran asemănător la capitolul design şi calitate cu cel al producătorului din Seul ar putea să fie una foarte bună. 

Luna trecută, Apple a plătit aproape 700 de milioane de dolari celor de la Samsung, deoarece ultima generaţie de iPhone-uri a înregistrat vânzări scăzute, lucru care a dus la neîndeplinirea unui acord realizat între cele două companii, în urma căruia Apple ar fi trebuit să comande un număr limită de panouri OLED, pentru a le folosi în construcţia telefoanelor sale.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter