main logo
662

iOS 12.1 rezolvă cea mai rușinoasă problemă pe iPhone Xs și Xs Max

La câteva zile după ce am dezbătut situația jenantă a multor posesori de iPhone Xs și Xs Max, se pare că se întrezărește o soluție.

iOS 12.1 rezolvă cea mai rușinoasă problemă pe iPhone Xs și Xs Max

Un număr semnificativ de posesorii de iPhone Xs și iPhone Xs Max se confruntă cu o situație foarte ciudată. Nu-și pot încărca telefoanele decât în momentul în care sunt scoase din standby, relatează Știri.md cu referire la playtech.ro.

Dacă introduci un cablu Lightning în cele mai noi și mai scumpe terminale Apple, bateria refuză să se încarce până nu atingi ecranul ca să iasă din standby. Unii au observat că este suficient să deconectezi și să conectezi cablul.

În orice caz, situația este inadmisibilă în momentul în care o asociezi unui smartphone care ajunge în țara noastră până la valoarea astronomică de 7900 lei.

De la izbucnirea online a rapoartelor pe marginea acestui subiect, oficialii Apple s-au ascuns după deget. Se pare însă că nu au fost imuni la problemă și au munci să o remedieze în spatele cortinei.

Gigantul din Cupertino a identificat deja cauza problemei și a remediat-o în cea mai nouă versiune beta de iOS 12.1.

Pentru că vorbim de o versiune de firmware beta, nu este disponibilă pentru toți utilizatorii, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până când se va lansa într-o variantă finală. Același iOS 12.1 va activa suportul pentru dual SIM pe iPhone Xs și Xs Max, deși disponibilitatea respectivei funcții variază de la o țară la alta.

Compania americană nu a făcut nicio promisiune referitoare la data exactă de lansare pentru iOS 12.1.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării