main logo
356

Instagram testează un prototip nou ce va ascunde aprecierile postărilor

Vrem ca urmăritorii voștri să se concentreze asupra a ceea ce distribuiți, nu la câte persoane le plac postările dvs, anunță dezvoltatorii rețelei.

Instagram testează un prototip nou ce va ascunde aprecierile postărilor

În timpul acestui test, numai persoana care împărtășește o postare va vedea numărul total de aprecieri pe care le primește, transmite Știri.md cu referire la techcrunch.com.

Astfel, Instagram descrie un test de schimbare a design-ului, aparent mic, cu un impact potențial masiv asupra bunăstării utilizatorilor.

Ascunderea ar putea reduce mentalitatea turmelor, unde oamenilor le place ceea ce are deja o mulțime de aprecieri. S-ar putea reduce senzația de concurență pe Instagram, deoarece utilizatorii nu vor compara postările lor cu cele ale unor prieteni mai populari sau creatori de superstaruri. 

Și ar putea încuraja utilizatorii să posteze ceea ce se simt, în loc să facă ceva doar pentru aprecierile pe care toată lumea să le vadă.

Testul de schimbare a design-ului a fost reperat de Jane Manchun Wong, expert în domeniul ingineriei inverse, a cărui aspect de funcții Instagram a fost confirmată sau lansată oficial. Wong a descoperit testul de modificare a design-ului din codul Android al lui Instagram și a reușit să genereze capturile de ecran.

Puteți observa din stânga că mesajul de postare Instagram nu are un număr de fel, dar arată încă câteva fețe și un nume de persoane care l-au dorit. Utilizatorii sunt avertizați că numai ei vor vedea postările lor. 

Între timp, Wong a văzut recent și alte câteva prototipuri Instagram care se ascund în codul său Android. Acestea includ autocolante de chat pentru mesaje directe, filtre de realitate pentru apeluri video directe, vizionarea simultană a videoclipurilor recomandate prin versuri directe, în stil karaoke care apar sincronizate cu coloane sonore în povestiri, reacții emoji la posturile de alimentare și o pungă de cumpărături pentru comerţ.

În cazul în care Instagram ar scoate această facilitate, ar putea pune accentul pe împărtășirea artei și a exprimării de sine, fără a încerca să câștige un anumit concurs de popularitate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării