main logo
493

Instagram te lasă să-ți treci prietenii deranjanți pe silențios

Printr-o actualizare inspirată din Facebook, Instagram te lasă de acum înainte să-ți treci prietenii deranjanți pe modul silențios, ca să nu mai vezi postări de la ei.

Instagram te lasă să-ți treci prietenii deranjanți pe silențios

În ultimele săptămâni, cei de la Instagram au dezvăluit mai multe actualizări menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor pe una dintre cele mai mari rețele de socializare. Întâi, a fost vorba de o serie de statistici care să te ajute să conștientizezi cât de mult timp petreci pe Instagram. Ulterior, a fost vorba de un mesaj de forma ”Asta a fost tot”, menit să evidențieze faptul că ai văzut toate postările prietenilor din ultimele 48 de ore, transmite Ştiri.md cu referire la Playtech.

O nouă funcție care nu a fost subiectul unor speculații anterioare a început să fie implementată pe un număr limitat de utilizatori, urmând să fie disponibilă în fiecare colț al mapamondului în următoarele săptămâni. Funcție intitulată simplu Mute poate fi văzut în căpturile de ecran de mai jos. Aceasta facilitează trecerea pe silențios a anumitor persoane, deși trebuie să înțelegi un pic limitările respectivei opțiuni.

În practică, butonul Mute pe care îl ai la dispoziție când accesezi un profil pe care îl urmărești te va ajuta să ascunzi toate postările de la acea persoană din fluxul tău de noutăți în perpetuitate. Când faci un tap pe Mute, poți alege să ascunzi postările din flux – Mute Posts, postările din InstaStories – Mute Story sau amândouă. Dacă te-ai răzgândit și vrei să revii asupra deciziei, butonul de Mute din pagina de profil a unei persoane pe care o urmărești se va transforma în Unmute și-l poți folosi.

Este bine de reținut că după ce ai trecut o persoană pe silențios poți în continuare să-i vezi postările, cu condiția să intri pe profilul ei. În plus, vei primi în continuare notificări legate de postări de la acea persoană dacă ești etichetat în ele. Pentru a trece un cont de Instagram pe Mute, intră pe pagina de profil și fă un tap în colțul din dreapta sus pe cele trei liniuțe. Instagram mute update

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării