main logo
954

Instagram lansează AI Studio. Utilizatorii își pot crea personalități virtuale

Utilizatorii Instagram îşi vor putea crea propriile personalităţi virtuale, cu ajutorul unui nou instrument, bazat pe inteligenţa artificială.

Instagram lansează AI Studio. Schimbarea dedicată utilizatorilor

Instagram a lansat o nouă funcţie, numită AI Studio, ce permite utilizatorilor să-şi creeze personalităţi virtuale, care să comunice în locul lor, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Creatorii, dar mai ales companiile, pot apela la astfel de personalităţi bazate pe AI pentru a comunica cu oamenii şi a răspunde la mesajele acestora.

„Creatorii îşi pot personaliza AI-ul pe baza unor aspecte precum propriul conţinut din cadrul reţelei, subiecte de discuţie care trebuie evitate sau link-uri pe care doresc să le trimită”, se arată în descrierea oficială a noii funcţii.

AI Studio este concretizarea unui test, care a permis până acum numai personalităţilor să folosească versiuni virtuale ale propriei persoane.

Pentru început, noua facilitate este disponibilă doar în Statele Unite. O lansare europeană, în condiţiile în care Meta este nemulţumită de noua legislaţie pentru pieţe digitale de aici, nu pare să se întrevadă prea curând.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării