main logo
604

HMD Global pregăteşte un smartphone Nokia cu cinci camere foto

După 6 ani de la lansarea unui smartphone cu camera de 41MP, Nokia pregătește un alt gadget surprinzător.

HMD Global pregăteşte un smartphone Nokia cu 5 camere fotoHMD Global pregăteşte un smartphone Nokia cu cinci camere foto.

Compania finlandeză HMD Global va lansa sub brandul Nokia un smartphone care va avea nu mai puțin de 5 camere foto, scrie yoda.ro.

Tehnologia va fi similară celei de la camera Nokia OZO, care are 8 lentine, dar dispozitivul va fi micșorat foarte mult, pentru a putea fi montat în carcasa unui smartphone, scrie Phone Arena.

Informația vine de la o sursă anonimă care are legatură cu fabrica Foxconn, fiind cunoscută colaborarea dintre această uzină și HMD, pentru telefoanele Nokia.

Conform acestei surse, telefonul cu camera foto cu 5 lentile este deja gata și poate fi testat. Astfel, ar putea fi lansat oficial chiar anul acesta, dacă Foxconn va putea să-l fabrice în masă în urmatoarea perioadă.

Camera va avea o formă circulară, similară cu Nokia OZO (foto). Dispozitivul va avea șapte orificii: cinci pentru lentile și două pentru flash-ul LED. Cu siguranță va arăta foarte ciudat.

Deocamdată nu există alte informații despre aceste lentile, însă experții cred că va fi o cameră foto foarte performantă, complet diferită de tot ce există până acum pe piața telefoanele mobile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării