23 mai, 10:15
351
0
Google adaugă o nouă funcţie de grupare a filelor în Chrome
23 mai, 10:15
351
0

Google adaugă o nouă funcţie de grupare a filelor la Chrome. Anunţul a fost săptămâna trecută de gigantul IT, iar specialiştii văd schimbarea cu ochi buni. Spun că, în acest fel, utilizatorii de Chrome îşi vor putea organiza mai bine treaba.

Foto: hakep.ru

Funcţia este disponibilă în ultima versiune Chrome Beta şi va fi promovată pe larg în versiunile desktop. iar implementarea grupării de file arată destul de inteligent, potrivit theverge.com, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Puteţi crea un grup făcând clic dreapta pe o filă şi atribuindu-i un nume şi o culoare personalizată, apoi, culorea respectivă se va vedea sub toate filele incluse în grup.

De asemenea, puteţi muta filele de la grup la grup dacă doriţi să schimbaţi modul în care sunt organizate.

Grupurile de file au devenit active în mod implicit odată cu lansarea Chrome 83 pe 19 mai 2020, iar procesul se va activa la toţi utilizatorii, dar nu în acelaşi timp.

Cum să activaţi grupuri de file în Chrome

Pentru a vedea dacă grupurile de file sunt deja activate în Chrome, faceţi clic dreapta pe fila browserului şi căutaţi opţiunea „Adăugare la grup nou”.

Pentru a activa Grupuri de file, deschideţi o nouă filă a browserului Chrome, introduceţi „chrome://flags”în bara de adrese, apoi apăsaţi tasta Enter.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter